NU HEJAR VI!

.

Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela mot Mexico alldeles snart och vi är laddade med tv ute underparasollet och iskalla öl..

.

.

.

Solen strålar från en knallblå himmel över Gotland, det är sommar (min temp är nästan normal) och livet är bra underbart. Bara en sak kunde göra det bättre – att Sverige vinner så klart! (Nej jag är oftast inte fotbollsintresserad alls förutom när det är VM och vårt land spelar så klart! Då är vi väl nästan alla fotbollstokiga:)

.

.

Ha nu en härlig onsdagseftermiddag girls så ses vi snaaart igen!

.

.

KRAM

.

.

9 kommentarer till “NU HEJAR VI!

  1. Jo, samma här. Fotboll känns inte jätteviktigt förrän det är VM. Visst skulle vi behöva lite flyt 😅😂.

  2. Så fint ni har fixat för matchen, vilken stämning ni måste fått! Och ännu blev det med det resultatet som blev. Bilden på huset i det vackra vädret är verkligen precis så som jag tänker mig Gotland trots att jag aldrig har varit där.

    /Sandra http://kojatillslott.se

  3. Din mamma vad har hon arbetat med ? hon är ju helt makalös ( säkert din pappa också)när det kommer till stil och design såååå genuint fint både i lgh och huset på Gotland ! man ser vad du har fått din otroligt fina smak och stil i från !!!Fortsätt att inspirera oss, för du är så otroligt duktig på det du gör, en fröjd att följa dig !! tack och kram !!

  4. Hej! Undrar så över vart jag kan hitta de grå runda ”oljelamporna” som är på uteplatsen?

  5. Hej Petra! Huset ser så fint ut! Skulle gärna vilja se fler bilder på insidan och utsidan för inspiration. Kram från Johanna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg