LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

,

Bonsoir vänner!

.

Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag. Regn och lite kyligt i luften och Sverige förlorade mot England i fotbollen för en stund sen (haha nu låter jag som värsta fotbollsnörden och det är jag ju inte direkt) vilket alla tyckte var supertrist (men Sveriges lag ÄR verkligen fantastiskt) och imorgon lämnar H oss och åker hem för att jobba en sväng. Kommer sakna min darling jättemycket även om det inte direkt är superlänge vi är ifrån varandra. Är inte alls van att vara ifrån honom så det är nog därför jag har lite seperationångest<3

.

Men kommer regn kommer sool och vice versa och igår hade vi en helt underbar härlig dag uppe på Fårö! Sol och bad och bullar från Sylvis döttrar (Fårös populära och klassiska café) och skatterna och vi njöt för fullt. Först hade vi siktat på favoritstranden Norsta Aura men eftersom svärisarna hade husbilen med (och Moje är liite tung att kånka på utan vagn) så tog vi sikte på Sudersand och där är det ju inte direkt folkfritt och magiskt vackert men roligt, prqaktisktoch väldigt barnvänligt! Svenssonstrand som är jättelång och rymlig med extra allt och sanden är verkligen jättefin och det är långgrunt för de små.

.

.

 

.

Sverige eller Spanien/Grekland/Franska kusten/Thailand? På Sudersand får man lite av allt!

 

 

.

Vi besökte den charmiga surfer-kiosken/baren på stranden.

.

.

 

.

Jag har skaffat ett så himla skönt sommarset som jag måste tipsa er om! En tunn klänning ned slitsar och med bara axlar och en matchande kimono till att dra över om man vill. Eller använda för sig till tex byxor och linne. Älskar praktiska matchiga kläder som man kan använda på många sätt. Dressa upp eller ner (Klänningen kan man lätt ha på fest med höga klackar och stora smycken) Kommer från Flippa K Softsport och jag hittade mitt set på Friendhs i Visby (finns i svart också) Nya suupersnygga strandväskan kommer också från Friendhs (har glömt märket) och guldiga skor är från Vagabond.

.-

.

Hoppas ni har en fin lördagskväll alla! (Trots förlust!)

.

.

KRAM

..

.

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

Comments are closed.