SUNDAY BREAKFAST

.

Idag serverade jag frukosten uppe på terassen! Det är ju som ju ni alla vet ganska så ”hot” just nu och där uppe fläktar det lite och det är bara små mysigt att sitta en våning upp, en perfekt frukostplats helt enkelt.

.

 

.

Familjen bjöds på frallor, färska bär, frukt och tjock turkisk yoghurt.

.

.

.

Så mysigt så! Har köpt loss loungehörnsoffan från Brafab (ni vet kanske att jag gjorde ett fotojobb åt dem i våras) Den visade sig vara så bra då alla i min stora familj (plus kompis) ryms i den!

.

.

Nu har alla barn förutom Moje stuckit iväg för att bada och jag funderar på om jag ska orka ta tag i trädgården i värmen (den behöver verkligen min kärlek!) eller helt enkelt också åka iväg till stranden. Hm. Kanske hinner med både och:)

.

.

Vi ses lite senare igen!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “SUNDAY BREAKFAST

  1. Hei, og velkommen hjem! Hva behandlet du terassegulvet med i vår? Det ser nydelig ut!

  2. Hej, jag undrar också över terassgolvet som du skrev om tidigare! Vad blev det för behandling?
    Kram från Skåne

Comments are closed.