RIVIERAN

.

Nu är vi äntligen här! På Cote d´azur sen ett dygn tillbaka och njuter LIVET. Wow vad fint det är här alltså, nog bland det härligaste jag upplevt. Frankrike har jag besökt säkert 50 ggr (inte riktigt men ändå) men jag har aldrig varit här nere. Är helt tagen av naturen och miljöerna, det är liksom så grönt här! Och kuperat och rart och mycket tjusigt. Och byarna tar aldrig slut, man åker ur den ena och in i den andra på slingriga små vägar. Vi bor väldigt vackert på en kulle i Sainte Maxime och jag lovar att jag ska visa er fler bilder på det! Men har varit upptagen hela dagen mest att ta in allt. Några pics blev det iaf från stranden som vi besökte idag med våra underbara vänner som kan Rivieran (Jag megatrött efter gårdagen men i superskön sval strandskjorta från HM och sandaler By MB) Jo det är hett här, riktigt hett, nästan som i Sverige faktiskt:)

.

.

Nu – lite kvällsrosé och historier ute på terassen med magnifik utsikt över St Tropez!

.

.

STOR KRAM

.

 

.

(Tusen TACK för all ert flyggpepp och råd mina vänner. Det gick väl ”så där” att flyga ska jag väl erkänna, rädd som tusan och fy vad läskigt det var,  men jag ska verkligen prova några av era ideér och tips. Stolt ändå att jag fortfarande gör det iaf – det är inte en piece av cake för mig kan jag lova<3)

 

 

 

 

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “RIVIERAN

 1. Härligt att ni är på plats i härliga Frankrike🤗, hoppas ni får sköna dagar. Ser fram emot många fina bilder.
  Stor kram

 2. Vad starkt av dej att du klarade flygningen! Jag är också sådär dundermegarädd, men jag lyckas tyvärr inte utmana mej själv vilket gör hela familjen lidande😰 vad är det för medicin du får ta? Känner man av den flera dagar efteråt? Och framförallt, hjälper den!?!
  Vore så tacksam om du ville svara på detta😅

  1. Johanna om det begränsar dig så pass mycket så finns det hjälp att få
   . Antingen fobihantering el kbt. Människor som har sådan stark rädsla blir av med den. Om det mot all förmodan inte skulle ta bort allt så finns det mediciner. Prata m din husläkare.
   Kramar Åsa

   1. Har testat på det, men tyvärr hjälper det inte:( blir istället värre för varje flygning! Men tack för tipset!!!

 3. Jag blev fruktansvärt flygrädd efter jag fått barn. Det ät en mardröm även för mig. För två år sedan när jag skulle flyga från Oslo till Milano var jag så fruktansvärt rädd att flygvärdinnan gav mig ett litet gossedjur ( jag är född -72 🙁 ) och sa att jag alltid skall ha med den här lilla kycklingen…..vilket jag har. Mina barn skrattar åt mig, men jag känner mig lite bättre! Kram från västkusten
  C

 4. Jag blev oxå flygrädd efter jag fått barn. Hade flugit MYcKET (många transatlantic) innan utan minsta rädsla. Så från mina föräldrar kom det inte ( de är fort. inte flygrädda!).

  Första flygning som mamma, flög jag själv med min 2 åring, tårarna rann vid starten (min pojke sov). Sen dess ÄR jag rädd, det har gått många år och det är inte ett dugg bättre.

  Flög för några veckor sedan till USA, ditresan gick ok. Men hemresan inte så bra, 2 mellanlandningar. Alla tre landningarna (det somjag tycker är det värsta) mådde jag illa o kräktes. Mådde illa över hela Atlanten, säkert åksjuka förstärkt ggr 100 pga av rädslan.

  Men jag kan inte ta en tablett eller ett glas vin, jag vill INTE bli avtrubbad och inte ha full koll. Så där fungerar man olika.

  Ska jag flyga igen, måste jag flyga direkt, även om det är långflygning som USA. Jag avskyr mellanlandningar, och flera start/landning vid samma resa.

 5. Vad många det ät som mår dåligt men inte gör något åt det?? Fattar inte riktigt..

Comments are closed.