LE CLUB 55 ST TROPEZ

.

Hello mes amis!

.

Ännu ett vykort från Frankrike kommer här och några pics (eller ett helt gäng) från när vi besökte den extremt kända och legendariska strandklubben Club 55 i St Tropez! Men ååh vilket ställe och vilken känsla, så vackert och och härligt så ni anar inte. Och så Medelhavet som fond med alldeles så där riktigt turkost vatten, leva livet grande kan jag lova..

.

.

 

.

Restaurangen/baren/klubben finner man dold bakom höga vass/bamburuggar. Skugga och svalka från solens heta strålar och lite så där lyxigt hemligt…

.

 

 

.

Och där satt vi och hade en fantastisk lunch! Beställde mumsig Moule Frites och ljuvlig Salade Nicoise (men tredje eller fjärde hittills. Älskar den) och drack Rosé och bad om ketchup tills skatterna (som kyparen fräste åt och mumlade något om att “herregud vad är det med denna sauce americano!” med glimten i ögat) och skrattade och myste och undrade vad som var grejen med att det riktiga jet-setet beställde in råa grönsaker på en barkbit. Blomkål och morötter och rädisor är det finaste på Club 55 och så får man blanda sin egna sås till det. Helt sant (Men jag såg inte att många åt av det haha. De dolde nog bara fritesarna bakom fänkålen) Och det var så läckert – allt var vitt och strandvedsfärgat och ljusblått och tres tres krispigt.

.

..

.

.

Sen hängde vi plagen! Badade och solade och åt glassar och spanade in yachterna där de låg på rad och hur grönsaksätarna blev upphämtade med båt i parti och minut. Yes en helt helt underbar dag var det!

.

.

.

KRAM & SOLIGA HÄLSNINGAR

.

P

.

.

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “LE CLUB 55 ST TROPEZ

  1. Underbara bilder. Älskar din humor. “Grönsaksätarna”, hahahahaha grönsaker på barkbit

  2. Men herre va gött!! Ni lever lajf ser jag, mmm så härligt det ser ut!
    Tur att vi iaf har vackert väder här i Svedala vi med, annars hade avundsjukan känts tres tres värre 😉
    Har oxå de pjucken från Vagabond, sjukt sköna!

    Kram & ha en fortsatt lovely vacay!

  3. Vilka fantastiska härliga bilder du bjuder på!! Bästa bloggen helt klart. Ha en fortsatt härlig semester🌟

  4. Undrat länge över det där fatet.. Kan inte någon berätta? 😁 Så härligt ni har det, underbara semesterbilder 🌞

Comments are closed.