UNDERBARA DAGAR

.

Här bor vi nu! I en väldigt typisk Rivieravilla som vi hyrt tillsammans med våra vänner (genom någon typisk sån hyrahusförmedlare – minns ej vilken just nu bara) Så himla mysigt så och vi ägnar dagarna här till att träna (blev sk Tabata imorse vid poolenminsann – första gången för mig och det var galet jobbigt i hettan. pjuuuh) umgås, bada och äta och dricka en massa gott franskt både ”hemma” och på restaurang. Det är ju bara så himla bra att hyra ett hus tillsammans som vi nu gjort – man kan umgås men ändå vara lite privata och så kan man lägga Moje i sängen i vanlig tid och så kan vi ändå bada och greja hur mycket och hur länge vi vill. Mycket uppskattat av småbarnsföräldrarna (alltså vi:)

.

 

.

Huset ligger riktigt högt och utsikten är m a g i s k. Det var ett av två viktiga krav vi hade när vi skulle hyra – utsikt över havet och så en pool. Poolkillen där iaf är min alldeles egna. Mraaauw.

.

.

.

Här på den vackra plats kommer vi bo till på lördag (då åker vidare mot Nice och är där ett par dagar)

.

 

.

Hur många glassar har jag mumsat i mig hittills? Je ne se pas. Gott är det i hettan hur som helst. Och de där tunna tunna pastelliga pärlarmbanden på armen älskar jag. Är från Syster P och finns här (virkade bikinin från Lindex och nagellacket är gelé och från salong)

.

 

.

Mot bageriet nere i byn Sainte Maxime (Randig klänning med brodyr från HM)

.

.

Nu ska jag sätta mig i vår lilla bil här och åka de slingriga vägarna ner till byn och hamnen och köpa färska skaldjur till kvällens middag! (Blir grillade med vitlöks-chilismör och en fräsch sallad, mmm)

.

,

Ha en skön onsdagskväll nu raringar!

.

.

KRAM

.

.

,

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “UNDERBARA DAGAR

 1. Det där med att hyra hus är ju bara såå bra. Har gjort det i många år oftast Italien eller Frankrike, ibland bara familjen och ibland med vänner och barn. Funkar ypperligt, vi har alltid varit nöjda. I år har vi faktiskt lånat hus av vänner i Danmark för första gången, spännande🤗
  Tack för härliga bilder och uppdatering❤️

 2. Härliga bilder, vilken underbar semester ni verkar ha! Tack för att du delar med dig🌸

 3. Hej
  Ser underbart ut! Gillade din vita tub klänning i förra inlägget , kan man möjligen få veta vart den kommer ifrån?
  Ha en skön semester!
  Hälsningar
  Jeanette

Comments are closed.