EN HÄROMKVÄLLENS

.

Jag på väg ut för middag på Rivieran!

.

.

Bonjour!

.

Long time! Jag har haft sååå svårt att att kika in till er de senaste dagarna tyvärr – inte pga att jag är här nere vid Medelhavet utan sk vanligt ”bloggstrul” och lösenord som studsat och haft sig (för er ej insatta så loggar man liksom in på en sida när man bloggar, ett skriv/publiceringsverktyg, där jag skriver mina hälsningar och laddar ner bilder. Det är alltså det som jag inte kommit in på) Men nu fungerar det igen som ni märker – hurrey!

.

Hur som helst, snart har vi varit på Cote Dázur i en hel vecka och jag ÄLSKAR det här området! Bästa bästa finaste härligaste stället jag upplevt. Dels den underbara franska kulturen med allt vad det innebär och så skön medelhavsvärme och turkost vatten till det, mmmm. Rivieran får alla andra ställen vid Medelhavet som man besökt att liksom kännas lite ”vanliga och same same”  Sen är människor/expediter/serveringspersonal generellt extremt trevliga och tillmötesgående här nere i Sydfrankrike. Uppe i Normandie, där vi har gården, (Och även Paris) möts man ofta av ganska ointresserad personal och inte helt ovanligt med ett ”fnys” om man frågar eller behöver råd och hjälp. Nej fransmännen är inte kända för att vilja och behärska engelska men man kan ju faktiskt försöka (och det gör de på Rivieran ÖVERALLT. Försöker alltså) I går stod jag och mina vänner tex inne på mycket tjusiga Cartier i Cannes och pratade Lovebracelet (nej jag skulle inte köpa utan bara kika lite och drömma ni vet) med en expedit och hon var det trevligaste man kunde tänka sig. Bekymrade sig över vår brand i Sverige och tipsade om storlekar och modeller och hade all tid i världen. Då är det roligt att gå i boutiquer! (Även när man bara vill kika och klämma. Armbandet jag fastnade för kostar 9700 euro ni vet men en vacker dag så kaanske..;)

 

.

.

.

Ja igår var vi i en sväng Cannes och hälsade på gemensamma vänner som har lägenhet där och hade det helt förträffligt trevligt. Hade med mig kameran så det kommer bilder på det sen jag lovar men idag får ni lite pics från pittoreska Sainte Maxime där vi alltså har hyrt vårt hus (ligger väl 4 mil från Cannes tror jag) Sainte Maxime är heelt perfekt på alla sätt, har lagom med flärd, fart och restauranger men är ändå väldigt lugnt och sofistikerat. Inte alls lika posh och party som grannbyn St Tropez utan mycket mer typiskt idylliskt franskt. Här skulle jag absolut kunna tänka mig att ha ett sommarboende någon gång i framtiden. Känns mig liksom hemma här redan<3

.

.

.

En outfit som gjord för att strosa runt i en fransk by! Köpa lite glass och frukt på torget och smita i på ett brasserie för att stilla hungern med en smörig Sole Meuniere (DET godaste jag vet) och se på folk. Himmelsblå toppen med sött rynk vid hals och ärmar finns här och den tokfina kjolen hittar ni här (mina kilklackar är ett par gamla Uggs och väska LV)

.

.

.

H A P P Y Maurits. Så enkel och cool att ha med sig ändå trots att han bara är 2 år<3

.

.

,

,

Nu ska jag slänga mig i poolen här och svalka av mig!

.

.

Ha en underbar fredag alla!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “EN HÄROMKVÄLLENS

  1. De ÄR dyra, men inte SA dyra väl! Tror att de dyraste med guld och diamanter kostar som mest 24-25.000 Euro, och de ”billligare” 9-10.000. Fina är de i alla fall!

  2. SÅ himla snygg outfit!!! Ja hela du, tror aldrig jag sett dig så snygg som i det här inlägget 👌🏼✨

  3. Sinnessjuka priser..sätt in de stashen till behövande istället. Det är för f-n ett armband. Blir störd här i villan. Provocerad till max..var det tanken?

  4. Ser helt underbart ut där ni är. Snygg outfit också! Drömma får man väl? Drömmer själv om en chanelväska och cartiers love brachlet! 🙂

  5. Oj, armbandet kostar cirka 880 000 svenska kr så jag förstår det blir att drömma vidare. Jättesnygg kjol och blus.

  6. Så härlig färg på toppen, skulle passa mig perfekt men undrar vilken storlek du har? Tack på förhand=) Vart mycket i Nice när jag var liten och åker nog dit nästa år, jättefina bilder!

Comments are closed.