SOM EN SAGA

.

På Croisetten med fina L!

.

.

Todeloooo raringar!

.

.

Ni vet när man velat resa någonstans i världen nästan så länge man kan minnas och man till slut ääntligen får uppleva det. Antingen blir det w o w och alla ens fantasier och förhoppningar infrias och man blir helt knockad eller ja så blir det kanske bara ett ”jaha” eller man kanske tom blir lite besviken för att man målat upp något såå mycket och resmålet kanske inte alls är som man tänkt! Staden NY gjorde mig helt absolut överlycklig, Aruba golvade mig och nej Rivieran gjorde mig absolut inte besviken kan jag lova, det är 100% feelgood dygnet runt och p r e c i s så man har tänkt sig plus lite till. Som häromdagen när vi var en sväng i Cannes, så himla mysigt det var där. Filmfestivalstaden no 1 är verkligen exakt så fin som man tror att den ska vara!

.

.

.

Vi åkte till Cannes för att träffa gemensamma vänner från Småstaden (som bor där delar av året) Det blev en dag med beachlife och en magisk lunch vid långbord på stranden (och jag åt bland den godastelunch  jag ätit någonsin. Mmm. Restaurangen hette Vega Luna – rekommenderas starkt) Varmt som i en bastu var det men vi svalkade oss med kall rosé (och små pustar av sval ånga som restaurangen snällt duschade över oss med jämna mellanrum. Och sen badade vi i ett svalkande turkosblått Medelhav och efter det blev det lite shopping och vi fick se lite av själva stan. Åh vilken dag och vilket gäng! Bästa bästa. Och Moje var souperdouper rätt dressad i galet söt byxdräkt med ”Bon-appetit-tryck”:)

 

.

 

.

Så var vi på kvällen i L och M´s FANTASTISKA helt sprillans nya lägenhet med terass med utsikt över havet där vi satt och bara beundrade allt. Men hur glad blir man inte av alla dessa färger?! SÅ fint. SÅ mysigt. Blev så avis och ville flytta in och bli fransyska på heltid (Bo där och L kunde bli min adoptivsyster och pyssla om mig mest hela tiden – hon är nämligen världsbäst på just det<3)

.

.

.

Ha nu en fin fortsättning på lördagen!

.

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “SOM EN SAGA

  1. En semester på rivieran känns inte långt borta i tanken när jag ser dina härliga bilder, dör så fint. Har vänner som är där just nu och är varje år i flera veckor, men de bloggar inte eller så så man får inte götta sig i bilder lika mycket som här precis. Älskar att följa med här och inspireras, skriver upp allt du tipsar om för framtiden!

  2. Så fina bilder, älskar att se och läsa om er semester! Så fina kläder på lillebror och så underbart med en vän som L!😊🌸

  3. Måste fråga var dina fina kläder kommer ifrån. Så fin kjol och linnet också! Snälla svara!😊

  4. Härliga foton o kul (o nytt) att se dig så spontan o avslappnad ut som på sista bilden. Inte så ofta hänt. Allt behöver ju inte va så himla pretto hela tiden…

  5. Så vackra bilder du bjuder på, som alltid. Förundras över den blå hortensian som perfekt matchar lill-killens outfit. eller tvärtom.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg