I annonssamarbete med AV MIG VALDA FÖRETAG

NU I NICE

.

Jag uppe på hotellets stora takterass! Vi bor i ett sk familjerum på Radisson Blu och det är ett riktigt riktigt fräscht hotell vid plagen (rekommenderas) Svalt och snyggt och barnvänligt med mycket trevlig personal.

.

.

Heeeej Söndag!

.

.

 

Nu är vi i Nice! En stor (het!) stad här på Cote Dázur men låång strandpromenad. En underbar promenad där det ju inträffade något förfärligt förförra sommaren. Svårt att inte tänka på det där hemska mitt i allt det vackra (speciellt inte då det går tungt beväpnade militärer och vaktar på den)

.

Igår var vi ute och gick runt i stan och njöt av kvällen. Åt en magisk Risotto med tryffel på ett brasserie och Bea var jätteduktig som gick så långt trots att det var så varmt..

 

.

.

.

En gårdagens med Nice som fond! Min lyxiga sidentop är ny och så tunn och skön att ha på sig. Kommer från Sand Copenhagen och finns här. Kjolen är från Samsoe Samsoe och sneakers från Uggs.

.

.

Nu är det visst dags att kila iväg till hotellfrukosten här men vi ses snart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

10 kommentarer till “NU I NICE

 1. Så fina kläder men jag undrar över kläderna i förra inlägget. Vilka märken? Snälla svara!
  Kram

 2. Jag tillbringade några dagar i Nice under två somrar på tidigt 90-tal när vi tågluffade. Vi bodde på ett enkelt ställe i ett rum under takåsarna som vi delade med andra backpackers:) Minns Nice med värme, en fantastiskt fin stad. Det skulle vara trevligt att återvända nu när man har en annan reskassa och inte behöva leva på baugetter och ravioli på burk under resan, haha!

 3. Tack för alla Frankrike inlägg! Har aldrig varit längre söderut i Frankrike än Clermont-Ferrand, men det måste det bli en ändring på snart.

 4. Du som är så noga med ditt hem och dig själv, varför struntar du så i din frisyr? På alla foton ser det fett och jättetråkigt ut. Vad som helst vore bättre.

 5. Där har jag varit, superfint. Ett tips är att åka till Montecarlo om ni har tid😊

 6. Hej! Såg dig idag på struliga Arlanda! Tyvärr blev jag så ”starstruck” så jag hälsade inte. Har ju läst din blogg så länge så det hade varit kul! Men var trött o hungrig efter väntat på bagaget i flera timmar o det kanske du också var! 😉

 7. Wow vilka vackra miljöer, och superfina kläder du har på dig.
  Förstår att du njuter ☀️👍

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg