JAUNE

.

Häromkvällen bar jag denna outfit på promenaden i Nice! Kände mig nästan liite Cannesfestival i det här gula och läckra setet. La ut pics på på Insta på kjol och top (ja det är tvådelat)och det  har tydligen sålt slut hos Modesto men setet är i alla fall från märket Neo Noir som gör mycket fint! Visst ser det ut som jag är ute mitt på dan och är glamorös och spatserar förresten i hettan? Haha. Fullt med folk på stränderna men klockan är väl faktiskt 19.30 någonting (och tokvarmt fortfarande kan jag lova). Det är så härligt på Rivieran – fransmännen är verkligen på plagen från tidig morgon (morgontränar, äter frukost, badar) till sen kväll. I Nice stad är det en fin stenstrand som gäller, bra att veta kanske för den som planerar åka hit och bada (och kanske önskar sand:)

.

.

.

Med Bea<3

.

.

KRAM

.

.

 

6 kommentarer till “JAUNE

  1. Vilken fantastisk ambassadör du är – nu ska jag också hyra ett underbart boende på franska rivieran!❤️

  2. Så otroligt härliga bilder, kul att vi får följa med er på resorna ni gör! Franska rivieran verkar toppen🌟

  3. Jättefint alla bilder men jag skulle så gärna vilka veta om kläderna från inlägget 28/7 ”som en saga”. Var kommer de ifrån, framförallt linnet?
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg