I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

POOLSIDE

.

Sista dagen i Nice tillbringade vi med att bla bada på hotellets (Radisson Blu) pool uppe på taket! Så himla mysig lyxig och fräsch takterass-poolavdelning med bar och restaurang. Solen strålade och utsikten var helt m a g i s k däruppe..

.

.

.

Mojes bästa bästa Riveraoutfit = UV-dräkt från Polarn & Pyret (bästa han haft) och puffar Skruttenringen (också de bästa han haft. Med skumgummi i så de aldrig blir tomma på luft!) Yes nog är det liite ”Pointbreak” över honom!:)

.

.

.

Min bäste stil poolside ser ut så här = sval storskjorta med slitsar Objekt finns här (under har jag en virkad vit bikini) höga mockasandaler Vagabond finns här och solisar från Gucci.

..

. .

.

Och Bea övade på att dyka! Lite läskigt men snart kan hon nog:)

.

.

 

.

Mina <3<3<3

.

.

.

.

Nu längtar jag så att jag blir tokig efter mina två stora hjärtan! Några kanske undrar varför de inte är med på Rivieran men de är faktiskt i Frankrike de med. I Biarritz på Surfakademi och lär sig surfa (avis!) och sen i Spanien. De får resa väldigt mycket med sin pappa (typ varje lov eftersom de bor varannan helg hos honom) och för att det inte ska bli jättemycket resor för dem och inte alls lika många för Bea så brukar vi ibland passa på att resa samtidigt som de reser iväg på något kul. De är alltså aldrig ”bara hemma” när vi är ute på vift med lilla familjen:)

.

.

Nu – se om min högra fot som svullnat massor helt plötsligt!(?)

.

.

KRAM

.

.

.

9 kommentarer till “POOLSIDE

  1. Jag o min lillebror hade också alltid UV-dräkter från Polarn och Pyret när vi var små, asså 10 årsedan, läskigt att jag kan säga att det var 10 årsedan. Hoppas dom fortfarande gör dom när jag skaffar barn! Så himla bra, som jag minns det hade dom också tröjor också, så man behövde inte ha hela dräkten
    http://www.caloveline.com

  2. Super fräsch! Vart kommer din snygga klocka ifrån? Letar efter en stil snygg guld klocka. Tack för en alltid inspirerande blogg! Kram

  3. Hej igen! Jag känner mig jättetjatig nu men jag blev så himla förälskad i kläderna du hade på dig i inlägget ”som en saga”. Jag har frågat två gånger utan att få svar, nu försöker jag igen. Var kommer de ifrån, linne och kjol? Kram

  4. Snille..ikke vis bilder av andre som ferierer bak deg. De vil sikkert ikke være med på bloggen din 😯

  5. Hej, vad har du för strl på supersnygga skjortan från objekt? Hur är den i passform ?

    mvh Elin 😊

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg