I SMÅSTADEN (MED SVULLEN OND FOT)

.

Borta bra men hemma bäst! Jamen det är ju alltid så skönt att vara hemma i sitt ”egna” igen, så mysigt och hemtrevligt. Man vill bara gå runt och småfixa och dona hemma och i trädgården. Men något som inte är så trevligt och skönt är att min högra fot har svullnat och gör ont. Jag har haft lite småort i hälen en tio dagar ungefär (ändå sen jag reklamerade ett par träningsskor som gått sönder och fick ett par nya så skulle vara mycket mer lämpligare för just träning…) Tror att foten blev överbelastad när jag tränade i Frankrike (löpträning och så provade jag lite ”Tabata”) och just nu kan jag inte träna alls. Buhu.

.

.

.

Stackars fossing – knölen har helt försvunnit i det svullna. Provar med svärmors ”thaisalva”, brukar hjälpa mot det mesta, och håller tummarna. Vill ju ut och springa igen nuu!

.

.

.

Tar igen lite podlyssnande och en favvo är ju Skäringer & Mannheimer! Shoppade en så bra liten högtalare innan vi åkte från Libratone som jag måste tipsa om. Bra ljud, snygg och busenkel att använda.

.

.

Nu kommer min älskling med kaffe och glass till mig här under parasollet på terassen så nu måsta jag checka ut! Men vi ses snaart igen (så klart:)

.

.

KRAM

.

.

.

 

7 kommentarer till “I SMÅSTADEN (MED SVULLEN OND FOT)

 1. Jobbigt med svullen fot , du har inte något litet sår på foten? Jag hade det förra sommaren och i såret kom det in en bakterie som gjorde att min fot svullnade upp och jag kunde knappt gå.
  Hoppas det blir bättre snart.
  Kram Paula

 2. Kan det vara hälsporre du fått?! Jag fick det för några år sen pga dåliga träningsskor och att jag gick ut för hårt. Gick dock över skapligt fort, aldrig mer dåliga träningsskor.
  Hoppas du blir bra snart igen! 🌸

 3. Låter lite som hälsporre 😬då är ibumetin eller Ipren bra och det är det i vilket fall som eftersom det är inflammatoriskt . Tejpa hälen kan man också göra vilket ger ett bra stöd ( apoteket har sådan tejp )!! Krya på dig !!

 4. Blir foten sämre och du har ont i den så åk in och kolla att det inte är propp i foten!

 5. Tänker också att du har ’hälsporre’. Kolla på youtube hur man tejpar plantar facit, och skaffa inlägg 😔.

 6. Hej! Hade exakt samma problem med foten som dig. Mitt kom efter att jag skulle ha på “snygga skor” (platt sandal) en heldag i Köpenhamn och gick ca 20000 steg… Ortoped sa ledbandsinflammation pga dålig sko i samband med øverbelastning, 3 dagars kur med diklofenak (anti inflammation) och endast gå i bra gympasko alt birkenstock ett tag framøver. .Som tur ær finns ju birkenstock nu i alla møjliga færger o olika form. Finns också något som henter stressfraktur men då sitter det oftast på andra sidan foten samt mitt på. Hoppas du snart ær bættre.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg