TRÖTTNAR NEVER EVER PÅ BLÅTT

.

På sideboardet i vardagsrummet står just nu en liten samling med blå-vitt porslin! Åh är det något jag alltid återkommer till, ja ända sen jag typ flyttade hemifrån, så är det dessa färger (jo jag tapetserade ljusblå-vita blockrandiga tapeter i vardagsrummet i min första lägenhet när jag var 17 år minns jag) I olika versioner och varianter – blått är så himla fint och fräscht och det är nog det inredningsmässigt som egentligen är mest jag. Stilar, smak och trender kommer och går men har du något du ständigt känner att du bara måste behålla i dina make-overs och flyttar eller gör lite lika genom åren så är det ju faktiskt d i n absoluta favorit:)  Blå-vitt porslin tröttnar jag aldrig på och vår äkta blåmönstrade Nain-matta är jag faktiskt småkär i efter alla dessa år som den legat här. Kan tänka mig en annan för en period (alltid kul med nytt och göra om!) men aldrig att jag säljer den.

,

.

.

Urnor från Kina och Newport och det där klassiska kinesiska fatet är från 1700-talet och det har jag haft i typ 18 år (bröllopspresent vid första bröllopet)

.

..

Så har vi 1:a augusti idag mina vänner! Men gaaah, hur känns det egentligen?!? Yes sommaren har ju varit magisk och underbar och VARM men ändå. Alltså jag har iaf såå svårt för avslut och nystart osv, vissa älskar ju just det. Nu börjar jag direkt se hösttecken och kallare vindar är visst på väg hörde jag nyss. Nej jag vill inte låta tokdeppig haha men jag kan inte riiktigt toknjuta av den väntande så kallade ”sensommaren”  som jag gör av riktig sommar eller som jag gör framförallt av f ö rsommar. Åh försommar är det bästaste härligaste ordet som finns. 100% förväntning och njutning! Nu får man reklam om skolstartskit och kom-i-form-efter-semestern-tips och mångas semester börjar just nu gå mot sitt slut. Det är ett par veckor kvar till skolstart men jag är typ redan där (och de som kallar september för sommarmånad är ju helt crazy-daisy! Spelar ingen roll om det är 25 grader – det kan ALDRIG bli en riktig sommarkänsla då i min bok. Bara fint höstväder:)

.

.

Ha nu en härlig lill-lördags kväll mina vänner!

,

.

KRAM

.

.

.

11 kommentarer till “TRÖTTNAR NEVER EVER PÅ BLÅTT

  1. Jag fylls alltid av ett slags vemod när augusti kommer, den där känslan av att den snart är över den där sommaren som vi väntade så länge på. Sen tycker jag om september för då är det ju redan kört, då är verkligen sommaren slut och vi får vacker höst istället, men övergången i augusti är allt bra vemodig!

    1. Haha, jo jag tycker september är helt ok av samma anledning om du! Yes det är just den där övergången och vemodet – gaaaah;):)

  2. Nääää… vad deppigt det verkar. Jag tänker fortsätta åka ut till badklippor i skärgården, ta morgondopp med bryggfrukost, dricka rödpang i solnedgången, glida runt i sarong, utöva yoga på stranden, fräsa på AC:en och kolla bra filmer mm och i slutet av augusti åker vi till Barcelona en vecka.

  3. Jag gillar när sommaren går mot sitt slut, de vardagliga rutinerna tar vid. Jag tycker om när luften blir klarare och kvällarna mörkare, kräftskivor och ljuständarkvällar me like 😀♥️✌️

  4. Känner precis som du, tycker det är så sorgligt att allt är ”över” och att jag inte längre får njuta av all tid med barnen utan styras av annat så som skola/dagis/aktiviteter/jobb osv. Har sådan galen separationsångest så nu har jag bara en stor ångestkänsla över mig.

  5. Älskar sommaren men är inte och har aldrig varit någon fantast av augusti. Känner mig alltid liksom lite färdig med sommaren då och ser alltid fram emot hösten. Själv gillar jag årstidsväxlingarna vi har:) Så fint på sidobordet. Gillar inte för mycket färg i inredning men gillar också blått och tokälskar blåvitt porslin som Royal copenhagen, min absoluta favorit 🙂

  6. Älskar persiska mattor med. De blir snyggare och snyggare med åren, ju mer dem används. Har en Nain, Tabriz och Mahi 👌

  7. Hej!
    Var är det fina sideboardet ifrån?
    Jag önskar dig en fin dag!
    Med vänlig hälsning, Julia

  8. Försommaren är min absoluta favoritårstiden då allt ligger framför med ljumma sommarkvällar, doft av hägg och syren, skolavslutning, midsommar och semestertider. Lite vemod i augusti över höst även om den kan vara magiskt fin också.
    Men ska passa på och njuta nu så länge som möjligt💕
    Kram fina du

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg