H E T T A N

.

Mojelito igår på ett torg i en liten stad! Säkert 35 grader varmt så glass blev största prio…

.

.

.

Var vi var? Jo det ska jag berätta för er – vi var i Arboga. Varför åkte vi dit kanske några undrar? Helt allvarligt så vet jag inte riktigt riktigt exakt varför.. Alltså den här v ä r m e n får en ju lite seg i kolan inte sant. Eller är det bara jag??

.

Jag har ju ont i min ena fot (inflammation i ledbanden) och kan inte promenera några längre sträckor och igår tänkte jag att vi måste göra något med skatterna. Alla satt ju bara helt off här hemma i värmen så en liten utflykt fick det bli! För varmt för alla typer av nöjesparker etc och inte ville vi (mest jag) bada i Mälaren så det bestämdes att vi skulle åka till H´s mormor och morfars gamla hemstad för att bada på ett utomhusbad. 6 mil i varm bil (jo vi har AC i vår Volvojeep men ni vet innan den har dragit igång ordentligt) blev det och när vi sen äntligen ligger där på det trevliga men ganska lilla och ordinära badet så säger H -”Tänk att vi har typ 5 min promenad till utomhusbadet hemma och så åker vi hit – är inte det ganska märkligt?” Ridå liksom:)

.

.

.

Jag ahde hittat en restaurang i Arboga som såg så trevlig ut och som jag tänkte vi skulle äta lunch på men den hade visst upphört. Så truliga skatter fick äta dagens på ett annat ställe de inte alls gillade (Moje vägrade typ sitta vid bordet i hettan) Så glass var det bästa alternativet.

.

.

.

Nope ibland ser man inte skogen för alla träden.. Eller också slutar man tänka helt klart när termometern visar + 30 grader i för många dagar. Något knas är det iaf:)

.

.

Nu ska jag iaf svänga ihop en asiatisk biffsallad här som lunch till la familia! Bland det godaste jag vet faktiskt (och jag hoppas jag gör alla rätt nu;)

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “H E T T A N

  1. Vill gärna gå recept på den asiatisk biffsallad 😍 Min hjärna har helt stängt av allt vad som har med matinspo att göra i denna värme 🌡 så tar emot alla tips på god mat i denna värne 🙏

Comments are closed.