VANLIG AUGUSTIMÅNDAG

.

När man varit borta så mycket som vi har varit i sommar, i nästan 6 veckor, så är det så himla skönt att bara vara hemma igen. Att ha helt vanliga låånga dagar utan några bestämda grejer som ska hända utan man tar det lite som det kommer. Semester med all lyx som en egna hus kan ge (som att kunna tvätta och ha stoora ytor där vi kan strössla ut oss)  Just nu är både H och jag lediga fortfarande och alla barnen är så klart det också (och alla är åter hos mig vilket är heaven<3) Dessutom ser man ju sitt hem med lite nya ögon efter att man varit bortrest och jag tycker det är så himla mysigt just nu. Nej inte jag vill ändra på för tillfället (yes yes yes det kan absolut ändras plötsligt;) Älskar våra mjuka färger och material. Våra stora mattor och den där lena djupa sammetssoffan, att  krypa upp i den är bara s å härligt!

 

 

.

Gå ut i sin egna lummiga trädgård (det växer så det knakar efter regnet på nätterna de senaste dygnen) och knipsa lite Hortensiakvistar och ta in. Sätta på musik (jag har ALLTID musik eller radio på. Kan inte leva utan det) och tända doftljus. På bordet ser ni förresten ett jag köpt på Newport. Kommer från Ashley & Co och det doftar underbart av fikon. Ett dofttips.

.

.

 

.

LOVE mitt hem (Soffan är från Eilersen, brukar få frågor om den, och soffbordet är från samma märke)

.

.

Idag har jag hämtat mina nya snygga glasögon – hurrey! Ska visa pics på dem sen jag lovar. Så himla skönt att se ordentligt igen (Det är läsglas – på avstånd ser jag hyfsat bra fortfarande) Så har jag varit iväg till kamerabutiken för att fixa min dyra kamera som helt plötsligt strejkade. Var rädd att den skulle bli helt utdömd eller iaf åka iväg på verkstad ett par veckor men se du – det blev den icke! Jag hade nämligen bara ”kommit åt en liten knapp” som gjorde att jag inte såg ordentligt.  Aaaah. Har alltså haft suddig bild i ett par veckor helt i onödan. ”Småcringe” Inte fullblodsproffs på det tekniska direkt (nope jag kan egentligen nästan inget om kameratermer och vad saker heter och så där. Hatar att läsa manualer och gå kurser och harva haha. Jag går på känn och vet vad som gör vad på menyn efter alla dessa fotoår. Borde dock läsa på liite tydligen:) Objektivet var dock kaputt så det fick jag köpa ett nytt men det kunde jag ta.  Kameran är ju faktiskt mitt viktigaste verktyg, det är en Canon Mark III för den som undrar, och utan den funkar ju ingenting för mig.

.

Sen har vi inlett ett litet projekt med lekstugan som bara stått i flera år. Moje ska får en egen affär att leka i är det tänkt så den rustas upp och blir fräsch<3

.

.

Hur är det med er bloggisar – har ni börjat jobba efter semestern eller är ni också lediga fortfarande?:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “VANLIG AUGUSTIMÅNDAG

  1. Hej Petra, jag vet inte om jag har missat det men din lady&lufsen pasta, parmesanfrikadellet och spagetti det recepten vill jag gärna ha. Mvh Linda

  2. Förstår att du älskar ditt hem, det är ju helt fantastiskt. Så himla fint. Här är jag inne på min sista semestervecka innan vardagen drar igång igen.

  3. Så skönt att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst heter det ju. 🙂 Jag har redan hunnit jobba tre veckor och barnen börjar snart i skolan igen. Då är vardagen igång på riktigt. 🙂

  4. Du har ett superfint hem, vilken talang du är på inredning, trädgård och mode. Jag började jobba förra veckan, cholsyart med 2 tjänsteresor i rad, förra veckan Mannheim denna veckan Derby England, phu 😀

  5. Petra! Vill du hjälpa mig :)) Vilken storlek tog du i din neo noir top (den gula fina) snälla hoppas du har tid att svara:)

  6. Undrar var de svart/vita byxorna kommer ifrån som du bar i ditt insta inlägg. Tacksam för svar 🙂

Comments are closed.