NYA LÄSGLASÖGON

.

Tadaaa – mina sprillans nya glasögon som jag var och hämtade igår! Men visst ser jag väl k l o k ut, jag tycker att IQ-kvoten nog höjs en aning om adderar ett par smarta glasögon (alltså den som folk uppfattar att man innehar inte den riktiga så klart:) (och jag får ibland läsa att jag är barnslig och tramsig och ytlig och så kan det  kanske vara men jag hade iaf 1,7 på mitt högskoleprov så det finns ju lite celler som jobbar även hos mig, med eller utan glasögon:)

.

 

.

Sen är det väl ändå lite så där sexigt men glasögon?? Eller? Inbillar mig det iaf!

.

.

.

Eller så ser man kanske mest ut som en liten prydlig tant. Hm. Är väldigt nöjd med mina bågar hur som helst. Ville ha ganska stora glasögon men med rejälare bågar som håller. Provade kattiga och provade tuffa runda men nope, jag kan inte haa. Jag såg ut som en ilsken insekt eller blev Peps Persson. Så jag gick för det mer klassiska. Svarta eleganta bågar med gulddetaljer från Marc Jacobs fick det bli  och jag är supernöjd med dem! Dessutom är de rumsprogresvsiva så jag ser både det jag läser (och jobbar med) och även det närmast runt mig. När man köper enklare läsglasögon så är det ju bara förstoring och allt bortom läsavstånd blir galet suddigt. Men de här är perfekta (Hörde förresten att nästan alla behöver just läsglasögon – nu eller senare)

.

.

 

.

Glasögonen heter Marc Jacobs 175 2M2 för den som undrar (och klänningen är gammal gammal mjukisfavvo och halsbandet med coins är från Gina Tricot)

.

.

.

Nu ska jag släppa er en stund hör och istället kolla upp ridskolan och höstens lektioner! Yes jag och två vänner fortsätter med ridandet även nästa termin – det var så GALET roligt ju i våras när vi red. Längtar massor redan.

.

.

Ha en underbar dag snyggingar!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 thoughts on “NYA LÄSGLASÖGON

 1. Jättesnygga bågar. Passar perfekt på dig 🙂
  Tycker det är så himla svårt att både hitta och välja bågar, men det kanske beror på att jag nästan är blind utan glajjorna ha, ha, ha…
  Ha de gott. Kram, Catarina

  1. Det är ju där vi optikerassistenter i butikerna skall vägleda och hjälpa er att hitta rätt modell!! Det är superroligt

 2. Fast att uttrycka sig fånigt och barnsligt och att vara ytlig har väl ingenting med IQ att göra? Vad har du jobbat med tidigare?

  1. Absolut inte men många verkar tycka och tro det. Jag har varit entreprenör i 7 år och innan det har jag jobbat med administrativa uppgifter på olika företag, som croupier, försäljare, inom vård och restaurang och hotelstädat. Jag har läst kurser i litteraturvetenskap, konstvetenskap och ekonomi på universitet och högskola och jag har gått konstskola.

 3. Snygga!
  Oj, med det resultatet skulle du nog komma in pa läkarlinjen.
  Är lika nyfiken som anonym ovan Kan du inte skriva (det har du kanske gjort nagon gang iofs) vad du har pluggat och/eller gjort innan du började ha bloggen som heltidsarbete?

 4. Jag är intresserad av att få veta hur du tänker runt din blogg. Vad vill du inspirera dina läsare med? Influencer kan vara vad som helst men hur tänker du?
  Det vore intressant att få ta del av
  Om du vill förståss … .

  1. Jag vill framförallt göra er glada varje dag! Vara en positiv inspiratör. Vis hur man kan förgylla vardagen lite och inspirera er när det gäller allt från inredning till recept och mode<3

 5. Snygga glasögon men det ser ut som dom är lite för stora och sitter för långt ner på näsan den försvinner nästan.

 6. Snyggt! Har också kommit upp i ”den där” åldern när man börjar behöva glasögon. Måste nog snart ge mig i väg till en optiker.
  Det är ju så himla svårt att välja bågar! Jag tycker jag ser konstig ut i allt 🙂

  Ha en fin dag!

Comments are closed.