TÄNK ATT JAG HAR DIG

.

God morgon från sängen! Eller det är ju lunch nu faktiskt men imorse gav Moje oss rejäl sovmorgon för han är så seg nu när det är varmt (Annars kan han vakna vid 6 så jag är väldigt tacksam) Bästa stunden på dagen är våran starta-dagen-i-sängenmys. Vi har alltid det – ibland sover han mellan oss om han vaknat på natten och ibland så hämtar vi honom till oss när han vaknar så vi får en stund tillsammans. Han är så kelig då och det är  pussar och kramar och lek och kittel och ibland film (Greta Gris är absoluta favvon just nu) Att få ha den där lille kroppen nära och sniffa på honom är det absolut härligaste som finns! Kan inte med ord beskriva hur himla glad jag är över min Moje – så lycklig över att få en liten underbar toddler som vill gosa och som ser mig som det absolut bästa och viktigaste i världen (jo det går ju över som man vet..;) För tre år sedan vid precis den här tiden blev jag gravid – helt utan en tanke på eller minsta önskan om just det. Jag hade tagit ut min spiral bara två veckor tidigare (det var dags att byta ut den) och funderade på vad jag skulle ha för skydd istället men tydligen så var min kropp VÄLDIGT sugen på att fortplanta sig igen direkt när den fick chansen. SÅ tacksam över det men det var verkligen en chock att bli gravid just då. Min Maurits, mitt livs bästa lilla surprise<3

.

.

Just nu sitter vi faktiskt i bilen på väg till beachen! Verkar som det blir ett par högsommardagar till med värme så det är bara att njuta vidare (och försöka hitta lite svalka:)

.

.

Ha en fin dag sweeties så ses vi lite senare!

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “TÄNK ATT JAG HAR DIG

 1. Jag förstår precis…den där obeskrivliga kärleken till någon som plötsligt dök upp i livet ..❤️❤️❤️

 2. Hej! Jag läser gärna igenom sida efter sida på din blogg. De sista veckorna har inte detta varit möjligt. När sidan lastar nya bilder, hoppar det plötsligt över flera inlägg, eller hoppar tillbaka till ditt senaste inlägg. Detta problemet uppstod inte när man kunde byta sida (1, 2, 3 osv). Tänkte kanske du ville veta detta, eftersom detta gör din blogg mer svårläst.

  1. Jag har också upplevt problem med detta, väldigt störigt! Så om det går att fixa vore det käckt!

   Röda klänningen i ett nyare inlägg var ju bara superhärlig!
   /en som sällan kommenterar 🙂

 3. Hej.
  Var kan man hitta överkastet och sängkappan. Så himla snyggt. Tacksam för svar.
  Hälsningar Ewa

 4. Jag har letat efter en pjamas super länge. Den du har på dig såg väldigt fin o mysig ut, var är den från?

  Och tack för en mysig blogg

Comments are closed.