NAMNAM

.

Pjuuh, nu är vi alla hemma efter en låång het dag! Vi har bla varit i grannstaden och badat i Mälaren med Moje och Bea har varit i Kolmården med farmor och farfar (de åkte ner igår i deras husbil och vi måste nog låna den någon gång för det verkar så himla mysigt:) Nu blir det middagsfix i form av klassikern grillad kyckling och feta/melonsallad (vi äter det så ofta på sommaren) och sen blir det en Chokladbollskladdkaka som jag hittade på Ica. Någon som smakat denna förresten? Man tänker att det kan  ju nästan bara bli supergott då det är två godsaker i ett liksom. Yes lite kladdkaka och nya Sköna Hem – det blir super som underhållning ikväll:)

.

.

Tog en massa pics idag från vår utflykt (bla på min sprillans nya sköna klänning!) men jag återkommer med dem imorgon tror jag. Är SÅ hungrig nu och blodsockret är typ på lägsta nivå…

.

.

Ha en finfin lill-lördagskväll alla!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

14 thoughts on “NAMNAM

 1. Nu chockar du med både husbils-tankar och en halvfabrikatskaka. Härligt! Jag var helt säker på sponsinlägg… Fast jag gillar båda 😉 Ha en bra kväll och återkom med hur kakan smakade!

 2. Hur tänker du som bloggare/influenser på kontakten med dina läsare( som “avlönar” dig) när det kommer till frågor? Tänkte på ett av de senaste inläggen där frågan om vad du har arbetat med innan du började blogga ställdes av ett par läsare. Vet att en del bloggare svarar typ aldrig, men du får ju inte många kommentarer/frågor. Du vill ju ändå framstå som lite personlig.

  1. Det är inga läsare som avlönar mig vad jag vet? Helt gratisnöje detta ju:) Men jag är dålig ibland på att svara er och det ber jag om ursäkt för. Dumt Det var ju du som undrade och svar till dig finns under din fråga:)

   1. Nja, gratis å gratis…vi får en hel del reklam på köpet som är din inkomst, så utan läsare inga sponsrade inlägg= ingen lön..så utan oss hade det inte vart så mycket.
    Å såklart du inte ska jobba gratis 🙂 men att svara läsare när man inte har 200 kommentarer dagligen borde inte vara så jätte-jobbigt.

   2. ”Det är inga läsare som avlönar mig” Intressant resonemang, utveckla gärna, jag förstår inte ett skvatt!

    1. Jag menade helt enkelt att det är de som köper annonsplats och samarbeten med HofP AB som jag fakturerar. Sen får jag ju betalt av dem baserat på antalet läsare givetvis. Det är helt upp till mig och mitt engagemang om jag har en sida som är värd att besökas eller inte och hur många läsare jag har. Men mina läsare har jag inte fått helt gratis utan insats och de i sig betalar inte mig något för att läsa. Förstår du bättre vad jag menar nu? Men jag kan absolut bli bättre på att svara på era frågor, absolut är det så. Och säkert bli bättre på mycket annat också.

     1. Otroligt ignorant svar. Hade du inte haft läsare så hade du inte heller haft några företag som varit intresserade av att ha annonsplats hos dig. Så nog sjutton hänger det ihop.

     2. Det är ju självklart att läsarna inte “betalar dig i handen”, men som du själv säger så är din inkomst från företagen baserat på antalet läsare. Så utan läsare…..ingen inkomst, eller?

 3. Bra fråga, har vid något tillfälle ställt denna fråga. Men svaret uteblev! En som alltid svarar på frågor är Emma, Att vara någons fru.

  1. Njä, jag håller med om att Emma är bra på att svara på frågor men även hon missar då och då. Det är mänskligt och jag gissar att både Emma och Petra har väldigt mycket att göra. Sedan kan det säkert också vara så att man läser en kommentar, tänker att man ska svara lite senare när det finns tid och när man väl sätter sig har det dykt upp tio frågor till, eller så glömmer man.

   Jag som läsare kan ibland tröttna på att exakt samma frågor ställs gång på gång. Väldigt många svar finns redan i bloggen (och här kan ju snälla läsare hjälpa till). Jag har full förståelse för att man inte prioriterar att svara på samma fråga för tionde gången när man har ett fullt schema i övrigt.

   Bara mina tankar ur en läsares perspektiv.

 4. Men Petra hur resonerar du nu då???? Det är väl klart att det indirekt är dina läsare som avlönar dig och om inte vi läser och kommenterar är du inte intressant för företag som vill synas på din sida och då är det ingen lön så enkelt är det.

 5. Ja utan läsare inga samarbeten utan samarbeten ingen inkomst… enkel mattematik.
  Men visst har väl samarbetsinläggen minskat markant här, upplever mest att det är COUNTRY DREAMS och nu även Synoptik. Mycket skönt om jag får säga.

 6. Så oerhört kortsynt sätt att se läsarna på. Nog är det läsarna indirekt som avlönar dig. Jag jobbar själv med marknadsföring och placerar bara annonser där rätt läsare finns för våra produkter. Samma gäller ju för dina annonsörer! Om du inte har rätt läsare här får du inga inkomster. Finns ju en anledning till varför annonserna rör mode, skönhet och konsumtion eftersom det är de konsumenterna man hittar här.

Comments are closed.