I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

LADY IN RED

.

Igår hade vi en superfin dag på stranden! Åt på hamncafé och åt “sorbet i allé” bla. Men man fick äta sin glass snabbt för den smälte på  sekunder ungefär i hettan..

.

 

 

Moje är ju ett helt normalt barn och därför galen i just glass:) Eller han är nog lite mer tokig i det än vanliga två-åringar… Ser han en glass-skylt blir hamn paralyserad och han vet precis vad han ska kolla efter – GB-glassclowner och Sia-änglar. Därför måste vi vara smidiga (om vi inte vill köpa glass just då) och undvika alla dessa tecken på glassförsäljning, speciellt om vi ska äta mat först och s e n äta glass på en resturang Då gäller det att sätta Moje med ryggen mot glassar och glassboxar, man måste ju vara “smart”;)

.

.

.

Vi var på Sundbyholm i Eskilstuna (ni vet där de spelar in Bonde-söker-fru-speed-datingen) och jag kände fin, sval och skön i min nya orangegröda klänning från By Malene Birger som finns här. Åh denna är verkligen ett tips om ni gillar färg! Sen är den så  bra så du kan liksom forma den som du vill med banden. Jag har knyt dem i ryggen men du kan får en lösare passform om du knyter dem fram(Sandaler är gamla By MB)

.

.

 

 

 

 

 

 

.

Så badade vi det sköna vattnet (och Mälaren var inte alls så där sen-sommar-muggig på Sundbyholm denna dag) njöt av sol och mös och drack kaffe och läste när Moje softade. Gillar verkligen Malin Persson Giolitos (GW Perssons dotter ni vet) romaner, de är s å spännande (och hemska) Den jag läser nu har jag nyligen börjat med men oj vad gripande den är.

.

.

.

Rekommenderar verkligen Sundbyholmsbadet – nog det fräschaste Mälarbadet jag varit på! Otroligt vackra omgivningar, r e n t, snyggt och så finns det lekpark, hamnkafé med lättare rätter och glasskiosk. PPPPP

.

.

Ikväll ska jag och älskling ha en lite datenight och det ska bli så himla mysigt! Farmor och farfar ska vara barnvakt och vi ska se Fallout på bio och sen blir det middag. Inte ofta vi har barnvakt (typ 4-5 ggr om året) så när vi väl har det så känns det nästan pirrigt och nervöst haha (och jo de stora kan nog visst passa Moje men vi har väl inte riktigt hamnat där att vi vill lämna alla skatterna själva hemma i flera timmar än:)

.

.

Önskar er en fin torsdag vänner!

.

KRAM

.

.

,

Rekommenderade inlägg

22 thoughts on “LADY IN RED

 1. Välkända hemtrakter för mig under barndomen och hade en toppenkonferens på slottet i maj, är verkligen kanonställe 🙂 Men ops alldeles förra veckan var det otjänligt vatten och råd att inte bada där, mest för att det kom ösregn som spolade ned icke-ok bakterier i vattnen från div fåglar och annat – men sånt som händer ibland.

 2. Shit vad snygg du är människa! Ser ut som 20 år i kroppen!
  En dum från kanske men tar man bort naveln vid bukplastik? Funderar själv på att göra en sån operation och vill gärna ha mer info.

  1. Men tack vad snäll du är. Jo det gör de om man gör en full bukplastik som jag så min navel är alltså “konstgjord”.

   1. Men gör de naveln senare?
    Ser ut som om du inte har någon riktigt eller är det bara bilderna som är missvisande?

    1. Nej det görs under bukplastiken. Som jag skrev ovan så har jag en konstgjord liten navel nu, det är jag och Karolina Kurkova liksom;)

 3. Vi har också “egentid” ( första sen november), vi jobbar på skomässan i Oslo och barnen är utplacerade lite här och där…
  Njut av kvällen!
  Kram C

   1. Har reflekterat över det i många veckor nu men tänker att om Petra trivs bättre med att retuschera sina bilder så är jag inte den som ska säga någonting, det är hennes val. Ibland kan “skavanker” vara jobbiga att visa upp, så är det väl för oss alla.

    Jag skulle mest bara vilja säga att du är så himla fin som du är Petra och var stolt över din kropp som burit fyra fantastiska barn.

   2. Men varför skriver man så till en annan människa??
    Uppenbarligen har den gjort det, det förstår alla som ser bilden, inget som behöver påpekas alls. Vad vill ni uppnå med era kommentarer? Få Petra att känna sig obekväm?
    Tror inte Petra retuscherar något alls på sin snygga kropp.

  1. Ja hela min riktiga navel togs bort vid bukplastiken, så mycket hud var det som var lös efter 4 barn. (Nu har jag konstgjord väldigt liten navel. Jag störde mig lite på att den var så petit i början men nu har jag vant mig och tycker den är ganska söt:)

 4. Hej Petra! Skulle så gärna vilja veta/få tips på vad och hur ofta du tränar (du har superkropp ju)
  Vi är i samma ålder och jag ser ju att det är möjligt att se ut som dig vid 46, väldigt peppande 🙂 /Veronica

  1. Just nu är jag skadad i foten och tränar inte alls men jag kan absolut göra ett inlägg om träningen snart och tack för snälla ord<3

 5. Så snygg kropp du har Petra! Gillar när du visar kläder o mycket inredning. Du är ett proffs!!

 6. Så snygg du är! Älskar att du svarar folk som du gör; ärligt och rakt. Har själv gjort bukplastik och min nya navel tog ett tag att vänja sig vid, men den blev som ett hjärta; helt OK med andra ord!
  Tack för en trevlig blogg!
  AnnaMaria

 7. Jag tycker det är vackert att se att en kvinnokropp fött barn. Jag älskar min ”mammamage”. Men jag verkar tillhöra en minoritet.

 8. Hej.
  O, vilken super snygg kropp. Förstår att det krävs mycket tid och kraft att få till den så vältränad och fin. Undrar också och blir väldigt tacksam om du kunde vissa hur din träning ser ut? Kanske lite dina kostvanor också?
  Håller med att kärlek till ett barn är obeskrivlig, oavsett åldern.
  Många kramar till Fina du 🙂 .

Comments are closed.