DET HAR MÅLATS & SKYFFLATS

.

Men oj – nu blev klockan ju hur mycket som helst innan jag hann kika in till er! Så blir det när man är hemma helt själv med två sommarlediga barn och dessutom får en hel del gjort på vill-göra-listan samtidighet. Nope det blir inte många paus vid lapen då direkt (herregud vad man glömmer ju hur mycket energi en två-åring faktiskt både kan göra av med och även kräva..) Vi hann iaf med en tur till Bahaus och några till (jobbiga) såna bygghandlar. Vädret var ju jättefint och då tänkte jag att nu  bara m å s t e vi vara ute och äntligen göra klart lekstugan åt Maurits! Köpte kantplåtar som jag bankade ner och skottade gårdsgrus och gjorde en liten söt gård runt stugan. Själva stugan har målats om med ny vit färg (och ska få ny dörr och fönster också).

.

.

.

Och Bea var SÅ duktig och målade insidan på kiosken (detta ska alltså bli Moje´s kiosk/café) Hon fick välja färg åt lillebror själv och valde kulören Himmelsblå från Beckers. Så fint blev det.

.

.

.

Kioskägaren var  lat och satt i solen och smaskade kakor och sippade saft och hade det fint.

.

.

.

Så himla k u l det är ändå är med såna här små hemmaprojekt ändå! Och när man kan göra lite saker tillsammans. Både jag och Bea är väldigt pyssliga faktiskt och båda vill att saker ska bli klara direkt när vi har en idé. Ingen av oss klarar av halvklara grejer som bara står haha. Nej man kör på bara och kan man inte få hjälp när man önskar så fixar man faktiskt väldigt mycket själv.

.

.

Nu ska jag surfa runt bland netbutikern iför att uppdatera barnens garderober inför förskola/skolastarten! En hel del som växts ur märkte jag plötsligtoch som måste ordnas pronto explosivo.

.

.

Ha nu en fin kväll så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

 

9 kommentarer till “DET HAR MÅLATS & SKYFFLATS

  1. Så fint ni gör! Kul att fixa och greja tillsammans med Bea! En nyfiken fråga: var köpte du kantplåtarna? Är det såana med ”tänder” som bankas ner? Snyggt och praktiskt med avgränsning mot gräset.
    Mvh Katarina

    1. Tacks snälla:) På Bauhaus hittade jag suverän lite kraftig kantplåt med två pinnar som enkelt bankas ner.

  2. Men SÅ fint!
    Tycker bara att kantstålet känns lite läskigt om man skulle råka snava och falla på en sån kant, men det är ju urfint och jag har själv gjort en halvcirkel under slangen på huset med kantstål och grus, så snyggt.

    Här behövs det också fyllas på mucho i garderoberna..

    Kram & ha en go dag!

  3. Såå fint 😍👌 Hoppas du lägger ut lite inköp sedan på förskolesakerna du köpte 😊

  4. Vilken dröm för er lilla kille, en så fin lekstuga. Och vilket toppenjobb av Bea att måla insidan, ser jättefint och proffsigt ut!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg