HÖSTPIFFAT PÅ TERASSEN

,

På terassen har jag gjort det lite extra höstmysigt med varma färger på växter och kuddar! Vi hänger faktiskt så mycket här uppe efter att hörnsoffan och bordet från Brafab kom på plats. Vi solar, läser, lyssnar på musik och äter. På kvällarna sitter vi gärna här jag och H och dricker något gott, gärna lite Prosecco, och pratar medans skatterna tittar på film inne i tv-rummet..

.

.

.

Todeloooo härliga fredag!

.

.

Veckan bästa dag idag och DEN ÄR så efterlängtad så här första jobbveckan efter semestern! Ska bli obeskrivligt skönt med lite ledighet och helg, man är ju liksom inte riktigt inne i vardagsfixandet och allt än. Strax ska jag bege mig iväg för att fixa lite inför helgen och köpa fredagsblommor på torget och massa gottgott mm men först visar jag lite pics från vår terass som jag knipsade av igår. Vi fräschade ju till där uppe i våras (målade och slipade golv) och så glad jag är att vi gjorde det när det ju visade sig bli den mest utehängsvänliga sommaren någonsin:)

.

.

.

.

Parasollet i aluminium vi har är både supersnyggt och stort! Stadigt som bara den trots storleken och inte en enda gång har jag varit orolig att det ska blåsa omkull (kan ju liksom vara lite dålig på att fälla ner det när det kan behövas:) Det heter Empoli och finns här. Soffan heter Whistler och finns här och bordet heter Chelles och finns här.

.

.

 

 

.

Härligt härligt att ta till vara på sommarkänslan så länge det bara går! Och är det så varmt som det är nu så är det bara att fortsätta med det ljuva utehänget:)

.

.

.

Önskar er alla en riktigt bra och mysig dag!

.

KRAM

.

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

13 thoughts on “HÖSTPIFFAT PÅ TERASSEN

  1. Ser härligt ut! Jättesnyggt! Gissar att det inte är en slump att även flaskan matchar höstpiffet! ☂️🍁🌾

  2. Oj så mysigt och fint ni har det. Måste bara få fråga hur ni förvarar era dynor? Det blir ju några stycken i en soffa.

  3. Å vad heter färgkoden på köksluckorna? Skulle verkligen behlva den då vi ska lacka om våra. Tack på förhand 🤗

Comments are closed.