MINA TJEJER

.

Det är ju vid grinden ”allt händer”! Nä men nästan, vi bor ju mitt i stan eller så centralt man kan bo i en villa nästan. Vårt hus ligger verkligen v i d gatan och gatan är en sån gammal klassisk stadsvillagata ni vet där det rör sig rätt mycket folk (inte helt småbarnsvänlig mao) och ofta är det någon man känner, någon bekant eller någon man känner igen  som går, cyklar eller åker förbi och som man hejar på där vid grinden. Ovan ser ni Beatrice och hennes vän igår kväll på väg genom grinden när de skulle iväg bort ett par kvarter till en klasskompis på pyjamasparty..

.

.

.

Paket till värdinnan och innetofflor fick följa med i sockersöt Laduréeväska (med matchande macaronnyckelring så klart) inköpt i Cannes.

.

.

.

SÅ gulliga när de gick iväg i bara nattkläderna! Sötnosar som strax ska börja trean<3.

.

.

.

Så hördes ett mycket välbekant fnitter komma från andra hållet, cityhållet, och där kom dessa två älsklingar vinglandes och skrattandes på samma cykel. Så stora men ändå små, fjortisar, som tycker att ”typ allt är kul”:) Lolo och hennes bästis sen lågstadiet – åh som jag diggar dessa brudar! Helt enkelt underbara<3

.

.

.

Lolo (och storebror) hade varit sista sommarlovsdelen hos pappa och kom hem igår och det var härligt att få hem dem igen! Saknat dem så himla mycket.  Vi hade lite extra mysig middag med de stora och åt mumsiga kräftor  (medans lillasyster, kräftvägraren, var på party)

.

.

Ja tänk att imorgon sätter allt igång på allvar igen – skolstarten är här och alla aktiviteterna börjar och det är definitivt slut på sovmornar och sena nätter! Men det var verkligen en underbar låång sommar inte sant och nu är vi faktiskt riktigt redo för vardag. Skönt med lite rutiner och ordning igen;)

.

.

Önskar er en fin söndag så ses vi snart igen!

.

.

KRAM

.

.

(För den som undrar så kommer Beas morgonrock från Lindex och nattlinne från PoP. Lolo´s klänning kommer från Calvin Klein)

.

.

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “MINA TJEJER

  1. Ingen hjälm? Jag anser att man inte har nåt att skydda om man inte använder hjälm! Du är mamma och bör se till att hon använder det, så även du som vuxen. Den dagen nåt händer kommer du nog ångra det….

Comments are closed.