SKOLSTART

.

Så var den igång – höstterminen 2018!!! En skatt i trean, en skatt i åttan, en skatt i andra ring och så en i lilla gruppen på föris, (riiktig bra spridning där måste jag säga:) På picset ser ni Lolo´s arbetsplats upp på en hennes vind och jag hittade så himla fina nya studiegrejer på Lagerhaus. Allt för att inspiera liksom!

.

.

 

.

Lagerhaus är ju baras bäst på såna här grejer (och det skriver jag nu inte för att jag är mutad hehe) Så mycket bra och snyggt och till finfina priser. Gillar verkligen när man kan matcha ihop en massa olika delar (muggen är också Lagerhaus, så klart, och även den där coola diskskylten)

.

.

.

Så nu har hela vardagsmaskineriet rasslat igång igen och det är bara att vara goood mama och se till att a l l a gör det de ska göra! Piska och morot blandas friskt här hemma ni vet haha (blandningen mellan ”om du inte sköter det och det så blir det iphoneförbud en helg!” till ”om du är riiiktigt duktig så kan du få det och det”:)

.

..

.

.

Ha nu en mysig måndagskväll! (Själv ska jag strax bli upplockad av vännerna för att åka till stallet och rida.. Känner mig ganska nervös faktiskt!)

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “SKOLSTART

  1. Det var ju det bästa man visste att få handla prylar inför skolstarten! Skall ta med 11 åringen till Lagerhaus i Gbg imorgon, skolan börjar 12/9 i Italien!
    Kram C

Comments are closed.