I annonssamarbete med HÖÖKS

JAG ÄLSKAR RIDMODE

.

Jag ÄLSKAR att klä mig i snygga ridkläder! Finns ju så otroligt mycket läckert att välja bland i ridsportaffären och jag skulle kunna bli hästtjej på heltid bara för att få bo i såna här outfits.

.

.

Todelooo Tisdag!

.

.

Yes igår var det dags att få ridlektion igen! Tog ju två i somras innan sommarlovet men nu är jag ”tillbaka uppe i sadeln igen” och det är bara helt galet kul. Svårt och extremt ovant så klart men underbart. Jag började rida när jag var typ fem år (fick dipsans för att börja på ridskolan ett år tidigare för att jag var så tokig i hästar:) och hade sen två egna ponnysar mellan jag var 10 och 16  hemma i mitt egna stall. En Shettis och en New Forest var det och de var så fina och precis mitt allt då. Ja jisses vad hästgalen man var. Men sen har det alltså varit ett långt uppehåll med noll hästar i mitt liv så ni förstår att jag är ringrostig haha. Nu rider jag (och mina två ringrostiga vänner som dock har hopptävlat med hästar på riktigt och haft sig) på ridskolan en gång i veckan och ska göra så hela hösten. Så himla mysigt att få vara bland dessa stora varma snälla djur och vi rider i en specialgrupp med kanske 5-6 ryttare och har en jättetrevlig lärare. Det bästa med att rida är att man är så otroligt koncentrerad där och då när man håller på. Fullt fokus på att samspela med hästen och man släpper precis alla andra tankar på annat och bara är. Igår fick jag rida på en jättefin och mjuk skäck och det gick faktiskt ganska bra! (Har dock rejäl träningsvärk idag)

.

.

.

 

 

.

Hästmodet är enormt stort idag! Ett heelt annat utbud än det var  på min ponnytid kan jag lova och utrustningen har förbättrats avsevärt. Jag föll pladask för märket JH Collection som finns på Hööks som har huur mycket snyggt som helst. Lite lyxigare stil med gulddetaljer och med många olika plagg och accesoarer man kan matcha. Jag gick för lyxigt brunt/marint med gulddetaljer i mitt allra första nya ryttarkit.

..

 

.

Skärp, ridhandskar, ridbyxor, piké – allt från JH Collection på Hööks. Hjälmen komne också från Hööks av märket CRW.

.

.

.

Hur läckra är inte dessa ridstövlar i brunt läder? Märke Horsehead Hööks.

.

.

 

.

Superköna ridbyxor som har sk grip (helt nytt för mig)

.

.

 

 

.

Längtar redan till nästa måndag och nästa pass!

.

.

Önskar er en fin dag!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “JAG ÄLSKAR RIDMODE

  1. Visst är det skillnad på förr å nu! Priserna är ju lite humanare också. Kommer ihåg vad ouppnåeligt ett par hemsnidade ridbyxor var, för att inte tala om läderridstövlar!!

  2. Snyggt nu blev jag nästan sugen på att börja rida haha. Jag gick i ridskola när jag var barn fast jag var väldigt rädd för hästar, bästisen älskade att rida så då ville jag också det 😉

Comments are closed.