HÖSTENS SERIETIPS ÄR BILLIONS

.

.

Ikväll mina söta bloggisar ska jag ge er ett världsbra serietips! Nästan alla av oss vill väl hitta en sån där jättebra spännande serie att följa nu när kvällarna blir mörkare och man börjar mysa inne i tvsoffan igen. Billions tjejer – där har ni en riktigt bra serie. Har ni sett den? Den har ju allt som man (jag) tyg en att en serie ska ha! 1. Den utspelar sig i New York. Bara en sån sak 2. Lyx och flärd. Älskar det. 3. Intriger i Ny´s finansvärld och rejält med smutsspel. Fullt av fula listiga karaktärer – både män som kvinnor. 4. Inga skrupler, det är riktigt snuskigt emellanåt 5. BRA skådespelare. Tokgillar både Paul Giamatti och Damian Lewis. Malin Åkerman är också grym i sin roll. 6. Snygga miljöer! Har visst kommit hela 3 säsonger (fjärde är på g) sen serien startade 2017 men jag håller just nu på och betar av säsong 1 i snabb takt på Viaplay.

.

.

.

.

.

Sååå bra..

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “HÖSTENS SERIETIPS ÄR BILLIONS

  1. Å jag har precis hittat Succession på HBO också väldigt bra! De har lyckats få in allt du beskriver men dessutom har den lite komiska sidor vilket i vissa fall bara blir jobbigt men inte i den här serien.

Comments are closed.