TILLBAKA I STALLET

.

Idag har det ju varit måndag och det betyder ju, numera, även riddag! På med ridkläder och sen iväg till Hamre (dvs ridskolan) Så himla härligt och jag kan verkligen rekommendera alla ni gamla hästtjejer som läser att ta upp ridningen igen. Man får motion och så är det ju så klart superkul under tiden, inte många träningsformer som är det! Idag var jag inte nervös innan heller vilket var skönt att slippa. Klart lite pirrigt är det ju men hästarna är ju liksom så vana vid det mesta och snälla. Bra när man är extremt ringrostig ryttare..

.

.

 

 

.

Idag blev det rejäla Blundstone på fötterna, perfekta ridskor (Finns på Granngården). Snygga ridstrumpor från JH Collection.

.

.

.

I hallen hemma oför ett par timmar sen ungefär! Har fixat ett hörn nere i källaren för mina ridsaker (H är ju pälsdjursallergiker) Ridbyxor, skärp och tröja JH Collection.

.

.

Nu har jag duschat och skrubbat bort all stalldoft och nu blir det morgonrocken, filmtajm och ett glas rosé! (sommartakterna sitter fortfarande i lite;)

.

.

Ses imorgon igen!

.

KRAM

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “TILLBAKA I STALLET

 1. Petra, jag älskar att du är livsnjutare som tillåter dig själv att ha det bra. Det är så viktigt att ta hand om sig själv på alla sätt och jag tycker att du förmedlar det på ett bra sätt.

 2. Och själv har jag ridit i drygt 35 år och har lagt hjälmen på hyllan. Frustrationen har varit för stor de sista åren. Frustration över att inte komma vidare. Varje ridpass har varit en irritation över att inte få till den där slutan eller öppnan eller vad man nu gjorde på lektionen. Efter ordentligt övervägande har hjälmen lagts undan för gott och irritationen i livet har minskat. Det som en gång varit en lisa för själen blev plötsligt en belastning. Tänk vilka vägar livet kan ta.

 3. Återupptog själv ridningen för några år sedan efter 25 års uppehåll. Ångrar mig inte! Det bästa jag gjort, när det kommer till träning. Ett rejält träningspass är precis vad det är, samtidigt som det är renande och helande av sinnet. Du kan inte sitta på hästryggen och tänka på vad du ska laga till middag imorgon eller hur jobbdagen varit. Man måste vara närvarande på så många plan i stallet och på hästryggen. En lisa för kropp och knopp. Har försökt mig på alla möjliga idrotter, men inget ger mig så mycket som ridningen. Plus att jag får minst 4 timmar/vecka tillsammans med ena dottern. Vår kvalitetstid!
  Ha det!
  /ÅsaS

 4. Åh vad härligt det låter! Håller på och försöker övervinna min rädsla och våga anmäla mig. En helt annan sak; fick syn på den fina tavlan med blomman bakom dig. Var kan jag hitta den måntro?

  Hälsningar
  Jenny

Comments are closed.