VARDAGSTISDAG

.

Heelt vanlig tisdag här hos mig i Småstaden idag! Skulle egentligen upp till Stockholm för två möten men det fick ställas in pga krassliga personer (inte jag då) Så jag jobbade på som vanligt hemma och sen var det hämtning på föris (betyder förskola för er som undrat och jag  är g l a d att jag äntligen lärt mig det rätta ordet! Förskola, pedagoger och mentorer ska det vara. Inte dagis, fröknar och lärare. Nu sitter det:) Där borta i mellanrummet i vardagsrummet (vi har alltså tre rum i fil) sitter just nu Bea och kollar sin ajfån och bredvid mig i soffan ligger Moje och kollar Greta Gris på min. Blir ofta så vid skolans/förskolans slut – en paus med dessa mobiltelefoner… Försöker dock vara ganska sparsam med deras kollande och surfande men jag är kunde nog vara bättre (det kan man ju iofs vara hela tiden med typ allt känns det som) J a g lyssnar hur som helst på Bobby Galdwell och kikar in till er samtidigt här på min ”enhet” när vi ändå surfar allihopa:)

.

.

 

.

Mys med Moje är ju det bästa myset som finns i världen för oh my så GO han är när han vill det<3 Doftar kattunge och hundvalp i håret och är så där varm och mjuk. Mmm. Vad mörk jag är i håret förresten på de här bilderna? Kan kanske vara för att jag ligger jämte Mojes kritvita frissa. Hur som helst är det där ju exakt den hårfärgen som jag vill ha i höst – lite kallare med en mörkare botten (kanske inte behöver boka det där frisörbesöket ändå:)

.

.

H är bortrest och jag har lovat skatterna hämtmat i form KFC till middag så dags att beställa (de har hemkörning – hurreeey!)

.

.

Ha en fin kväll alla!

.

KRAM

.

.

 

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “VARDAGSTISDAG

 1. Lärare får man väl säga. Lärare och mentor är två skilda begrepp. Man kan vara både lärare och mentor eller ”endast” klasslärare. Pedagog är nog ordet du letar efter på förskolan, pedagog = gamla ”fröken” 😉

 2. Så mysigt det ser ut! Jag sätter alltid på barntv direkt när jag kommer hem med barnen vid halv fem och sen får de äta middag framför Tv:n. Efter 1, 5 timme stänger vi av och alla är nöjda och glada. Jag skulle aldrig köra taktiken ”ingen tv eller platta” när vi kommer hem. När alla i familjen är trötta och vi behöver varva ner efter en lång dag på skola och jobb så why not? Det är mer harmoni sen jag släppte prestigen om ingen barntv, platttittande direkt efter en lång dag. Jag fixar nuförtiden middagen i lugn och ro. I love it!

  1. Du sätter på tv direkt när ni kommer hem och sedan är det middag framför tvn?? Är du på riktigt??!😵

   1. Kan du förklara vad du menar med den kommentaren eller försöker du bara vara ironisk?

   2. Ja det är på riktigt. Istället för att ha trötta, gnälliga barn och hamna i onödiga diskussioner så går allt som en dans. Vad är skillnaden med att titta på tv direkt när de kommer hem mot senare på kvällen?

 3. Höll på att skratta ihjäl mig att folk på allvar tror att för att du kallar förskolan för föris, inte vet att det heter förskolan =) Till och med min kompis som jobbar som lärare kallar förskolan för Föris (jättegulligt ju). Kan inte vara lätt att vara bloggare och förhålla sig till alla pekpinnar! Tjejer kan vara sååå bra på det (ja inte alla såklart).

 4. Skulle du inte kunna visa upp hur du inreder i höst? Vilka detaljer du väljer att ta in i ditt hem för att få en mer ”höstig” känsla? Skulle behöva inspiration! Kram!

 5. You are glowing! Dina fina leotop 🙂 where from? vad föredrar du för foundation nu? puder eller flytande, märke?

  1. Men tack snälla! Topen är en jättegammal från By Malene Birger tyvärr. Jag har en i puderform från Jane Iredale som jag tycker mycket om. Täcker lagom:)

Comments are closed.