ACTION I SMÅSTADEN

.

Jag och en magiskt vacker bukett jag köpte på Bondens marknad på torget i Småstaden idag!

.

.

.

Jamen ni ser så fin. Plockad i någons trädgård och jag köpte den dels för att den var underbar och dels för att fota så att jag kan åka till Handelsträdgården och köpa allt den innehåller till mina perennrabatten. De är ganska tråkiga så här på höstkanten (har massor av Höstanemoner och typ inget annat som blommor nu) Hur som helst så tycker jag strax över tvåhundralappen är ett pangpris för en så fin bukett.

.

.

.

Har ni också Bondens marknad med grönsaker och närodlat och närproducerat ni som bor i en mindre stad? Tycker det är SÅ mysigt. Extremt mycket feelgood att promenera runt på ett kullerstenstorg och shoppa riktigt bra mat (och blommor:)

.

.

.

För er som undrar över dagens så: tröja gammal från Twiwst & Tango, kjol Baum und Pferdgarten, sneakers Custommade,

halsband från Midtown på Igor i Västerås och väska LV

.

.

.

Vi har haft en riktigt härlig lördag med bara en skatt i form av Mojelito och vi tog lunch nere i hamnen och sen promenerade vi in till stan och shoppade höstkläder åt honom och mumsade glass. Moje tyckte det var en oerhört spännande dag (ni ser ju vad exalterad han är) eftersom hela Småstaden var full av folk pga av dagens stora happening..

.

.

.

Action run, som är en kul tävling varje höst där man tar sig runt stan springandes genom en massa hinder. Det är eldhopp och balans över kallt Mälarvatten och biltvättshinder och de kryper och klättrar och det verkar superkul och superjobbigt så klart! Massor av deltagare och många som kör lag med sina arbetsplatser och alla hejar på, även en ivrig Curre Lundmark (vår stolthet från Småstaden som var förbundskapten och som gjorde att vi fick OS-guld i hockey för 100 år sedan)  Jag hade gärna varit med om jag varit i topform och OM jag hade kunnat hantera sådant som tävlingar. Alltså jag får sånt adrenalinpåslag när det är tävlingsdags att jag typ ger allt (för mycket) men glömmer att andas och fokusera och hjärtat slår i 200 redan från start. Inte s å bra:)

.

...

.

En riktigt skön lördag blev det och jag hoppas ni också haft det bra!?

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “ACTION I SMÅSTADEN

 1. Men du, vad fin du är. Det finns ingen annan bloggare som klär sig i snygga, trendiga outfits som du. Inspirerande ❤️

 2. Supefin bukett! Jag reagerar varje gång du skriver att Västerås är en småstad, med tanke på att det är Sveriges sjätte störta tätort 🙂
  Ha en toppen Måndag!

  1. Haha, ja det är olika hur man ser på det men jag säger Småstad oc dåh bara i positiv bemärkelse! En småstad för mig är när det finns typ två huvudgator och ett torg och lite ”alla-känner-alla” ni vet. Stockholm, Göteborg och Malmö är storstäder i min bok och det fanns ju ett program på trean för några år sedan som hette Småstadsdrottningar med just en Västeråwstjej så några fler tycker samma:)

 3. Hej Petra!
  Jag ska byta knoppar på mitt Kvänumkök men problemet är att hitta några med så stor fot att de täcker tidigare hål. Dina knoppar verkar ha en stor fot. Kommer du ihåg var du köpt dem eller vilket märke det är?
  Tacksam för svar.

 4. Så snajsig outfit!
  Vad mysigt ni har det, det smakar ju lite extra lyxigt med godsaker från Bondens marknad. Västerås verkar vara en mysig stad.
  Varm kram Ann-Sofie

Comments are closed.