HURRA FÖR DARLING

.

Hurra, hurra, hurra, hurraaaa för dig idag honey! Yes H fyller 41 år och det firade vi imorse innan jobb/skola/föris och ni ser ju hur g l a d han blev över det haha. Moje och pappa dansar loss och så här är det ofta hos oss, fuldancebattle med stora och små (men nä jag ska inte skaffa en sån populär blogg/insta där vi familjesynkdansar i likadana kläder – den synen bjuder jag icke på och det ska ni vara vääldigt glada och tacksamma över jag lovar haha)

.

.

.

Fick blir köptårta från Ica Maxi med citron (som var jättefräsch och god) och i present av mig fick H en regnrock från Stutterheim och så Trisslotter till alla. Om man vann över 10 000 kr fick man dela vinsten med H men ingen vann en krona i vanlig ordning. Men jag gillar Triss ändå för PLÖTSLIGT HÄNDER DET vet ni, det är jag ganska säker på. Trots att jag säkert har skrapat lotter för 10 000 kr och alltid fått de med nit eller med max 90 kr i vinst.. NÅGON av er som faktiskt vunnit ett högt belopp på Triss någon gång? Berätta gärna isf:)

.

.

Idag är Bea tyvärr lite krasslig och  hostig tyvärr så hon får slippa skolan och följa med mig då jag ska iväg på jobb i grannstaden strax. Så det blir att göra det lite mysigt i baksätet och  det ska nog går bra med lite godis och iPad:)

.

.

Ha nu en fin tisdag alla!

.

..

KRAM

.

 

..

 

7 kommentarer till “HURRA FÖR DARLING

  1. Hade älskat att se dig och din familj släppa loss i en riktig fuldans!! Det behövs i vårt perfekta samhälle 😊 livet på riktigt

  2. Grattis till hunken på födelsedagen! Vinner sällan men har faktiskt vunnit 10.000 kronor två ggr!! Men de går ju åt:)
    Hoppas ni får en härlig dag med glädje och firande!
    Varm kram

  3. 41 är en mycket bra ålder 😉 Vilken härlig morgon med dans och allt 😬
    Mysigt för Bea med ”hemma-dag” med mamma trots krasslig.
    Ha en fin dag.
    Kram!

  4. Vilken härlig post! Och ser så mysigt och fint och underbart ut! Bara så du vet så är du och ditt hem mina förebilder såhär mitt i vår stora husrenovering! 🙂
    Ha en underbar dag!
    Kramis

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg