LITE NYTT FRÅN TENNET

.

Åh jag har ju inte visat min nya kruka! Från Tennet och i så himla fin matt och perfekt lite isig färg. Det är den största modellen och den står på den platsbyggda bokhyllan i vardagsrummet (Får alltid frågor om denna och elementskydden och det är en duktig snickare som gjort dem från scratch efter mina önskemål och går alltså inte att köpa)

.

.

 

 

 

Tycker det är så bra att det finns fat i silvrig metall att välja till numera. Mycket fräscht. (Krukan finns här och fatet här för er som vill ha samma:)

.

.

Ojojoj,

.

.

Idag har stackars Bea blivit superduper förkyld igen med riktigt hög feber (40 grader). Blir lite orolig, hon var ju sjuk förra veckan men blev ju bra till helgen men är nu helt sänkt. Funderar på om jag kanske borde ta liten till doktorn imorgon, har väldig respekt för just sån hög feber. Så nu är det väl bara vänta och se om vi andra åker på ännu en släng igen vi andra med, Moje och jag var ju också sjuka förra veckan:/ Så jag serverar henne och bjuder på Alvedon och massa isglassar och kalla drycker och försöker ha mitt lilla hjärta så sval som möjligt. Ska dock strax lämna över sjuksyster rollen till H och åka iväg och fixa kvällsmat (och eftersom jag inte hunnit handla så hit me med ditt bästa snabbaste middagstips pleease! Gärna något som sjuka barn gillar lite extra)

.

.

.

(Och fråga mig inte vad växten heter för som vanligt har jag ingen aaning)

.

.

Vi ses imorgon igen raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

14 thoughts on “LITE NYTT FRÅN TENNET

 1. Pasta skruvar, kyckling och sås där man blandar kokosmjölk och tacosås + salt och peppar. Busenkelt och supergott!!

 2. Så himla fint som alltid Petra!
  Måste bara få flika in att min vännina som är sjuksköterska säger alltid när jag är orolig för barnens höga feber att jag inte ska vara så rädd för att den är hög utan att man ska mer titta på allmäntillståndet… Är de slöa/matta/frånvarande osv..
  Kram o krya på Bea❣️

 3. Åh älskar de där krukorna och flera i olika färger och storlekar, men inte just den där. De passar ju liksom överallt ju:)
  Trist med feber och speciellt barn, hoppas lilla snäckan bättrar sig fort.
  Kram

 4. Jättefint!! 🙂
  Palettbladen är också de väldigt fina !
  Jag tänkte passa på igen och fråga om kulören på väggen i matsalen, vet du vad kulören heter?
  Är så nyfiken då vi skall måla om 3 rum i fil i vårt nya hus och verkligen fallit för den färgen.
  Önskar dig en fin eftermiddag!

  1. Tack! Den heter House of Philia el HoP Light Grey Ambiente extra matt och är från Nordsjö och från min kulörkollektion som jag har tagit fram åt dem.

  2. Rekommenderar att provmåla först, då färgen påverkas väldigt lätt att hur ljuset faller in, väderstreck, omgivning osv. Vi målade 2 av 3 rum i fil i denna färg o ena rummet blev mintgrönt o nästa drog åt ljusblått…

Comments are closed.