SÅ FÅR DU VITA FOGAR

.

Obs detta är inte ett sponsrat inlägg! Bara lite goodwillreklam från moi:)

.

 

.

Detta badrumsrengöringsmedel, Pure Effect Clean Bath, måste jag bara tipsa om till er!

.

.

Godkväll alla raringar!

.

.

Ja ni här fortsätter sjukstugan och nu i lite utökad version, s u c k. Nu är Lolo sjuk hon också och Bea har fortsatt feber så det är bara att göra det bästa av situationen! Många glassar och filmer blir det (Bea är nu inne på Sagan om ringenfilmerna och tycker de är så där precis lagom läskiga) Själv gjorde jag en uppfräschning av badrummet nyss efter Mojes kvällsbad och kom då på att jag ju måste tipsa er om ett suveränt rengöringsmedel för fogar! Det har nämligen jag själv letat efter länge och nu har jag alltså hittat ett som verkligen fungerar. Vi har ju vita fogar i badrummet på väggarna – ett väldigt snyggt men inte superpraktiskt val. Nu har jag ju hållt efter dessa i fyra år med borste (är ju ganska noga med sånt) och de har inte blivit så jättesmutsiga men klart att de ändrat färg lite.

.

.

.

.

Hittade detta svenska braiga märke på mysiga butiken Pier One i Västerås och jag vet inte om det går att köpa någonstans på nätet men det gör det säkert. Testa själva att spraya och gnugga med lite Scotch Brite för badrum – fogarna och kaklet blir såå krispiga:)

.

Det var dagens kanske bästa tips till er bloggisar!

.

.

Nu – fixa honungsthé till sötaste ligan i soffan här brevid<3

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

13 thoughts on “SÅ FÅR DU VITA FOGAR

 1. Men den bara måste jag testa, vi har vita fogar men de är inte så vita efter ett tag, så det vore ju något att prova. Tack för bra tips!
  Ha en fin dag och du förresten, jättefin header, det var ett tag sen jag var här inne, så jag såg den nu 😀
  Kram

 2. Min man kom hem med en ångtvätt fr Kärcher för ngr månader sedan. Helt onödig pryl enligt mig, men, ojoj så bra den är på fogtvätt!!! Har hållit på med medel o tandborste i alla år. Ångtvätten är suverän. Helt utan medel också=miljövänligt. Kan verkligen rekommenderas

 3. Tack för tips! Har beställt lite olika produkter nu (både kläd/sko-vård och rengöring) och ska testa. Hoppas barnen snart blir friska och att ni får en mysig helg.

 4. God morgon! Tack för tipset, måste prova.
  Hoppas ni får en skön helg och att barnen kryar på sig:)
  Kram

 5. När min man gör rent badrummen så kör han med ättika på kakel & fogar. Funkar fantastiskt bra, förutom att det luktar hemskt för en stund 🙈

 6. Bra tips! Vi har precis totalrenoverat vårt badrum, dock med ljusgrå fogar. Vi har alltid haft två badrum förut i de hus vi haft, men nu bara ett! Undrar är det så att ni bara har ett badrum på så stor familj? Hur går det, har du några tips! (Eller har ni en till liten gästtoa som inte varit med på bild i bloggen, eller som jag missat?)

  1. Yes vi har en gästtoalett och det är ju så här det ofta är i gamla hus – ett badrum på övervåningen och en gästtoa på nedre våningen. Vi har ingen möjlighet att göra om något rum till badrum tyvärr då alla går åt (vi har typ 235 kvm exkl källaren till 6 personer) Ett badrum funkar, man får vara snabb på vardagsmornar bara. Sen ska vi nog fixa badkar till källaren för jag ÄLSKAR att bada och det är det enda jag saknar med vårt hus faktiskt:)

 7. Tack för tipset Petra. Har beställt ett kit både den du visar och även till golvrengöring! Har länge letat efter något bra medel som rengör vita fogarna i badrummet. Ska bli spännande att testa detta! Så himla fint badrum ni har.

 8. Hej Petra! Jag köpte hem och provade och åh vad bra det var! Jättenöjd! Tack så väldigt mycket för bra tips!

Comments are closed.