FREDAGSLÄGET

.

Min Lolo softar uppe hos sig denna fredag! Läser och pluggar och lyssnar på musik och min äldsta tjej är som jag och lyssnar alltid på musik och vi har ganska lika musiksmak – lounge, R&B, soul, jazz och hip-hop (Fast ibland spelar hon bara Ricky Rich och herregud vad jag mindre älskar just den musiken:/) Ledig från skolan denna fredag eftersom hon fortfarande är sjuk och förkyld precis som sin lillasyster och jag smög tidigare idag upp med lite kall mumsig smoothie som jag tänkte att de skulle gilla. Enkelt att fixa i ett nafs och så här gör du denna fredags-krya-smoothie för en person: Blanda 2 dl frysta blåbär/hallon + 1 banan + 2 dl + grekisk yoghurt 10 % 1 dl kokosmjölk + 1 msk honung. Lolo vill förresten tipsa andra tjejer om boken hon läser. Jag gillar dig fortfarande, som är del 2 i serien Till alla killar jag gillat av Jenny Han.

 

.

.

Nu ska jag strax hämta min friska pigga lilla kille på föris här och sen blir det en lång skön pw i solskenet med honom i vagnen! Älskar att hämta honom för han blir alltid såå glad och kommer springande på sina små ben med ett brett leende. Ska alltid upp i famnen och kramas<3 Efter vår prommis har jag lovat att göra ett besök nere på stan och Hemmakväll för bunkra upp med massa godsaker till ikväll..

.

.

Ha nu en fin eftermiddag i solen mina vänner så ses vi senare!

.

.

KRAM

.’

.

.

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “FREDAGSLÄGET

  1. Det är nog bara i Skandinavien man har fredagsmys! Här i Italien är lördag som vilken annan dag som helst 🙁 . Mannen kommer väl hem runt 20.30 ikväll som vanligt. P.S. man äter aldrig framför tv n här…….tråkmånsar!
    Njut av alla godsaker
    Kram C

Comments are closed.