I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

HAPPY ME & HAPPY NOODLE

.

Här har vi mig idag denna solliga lördag! På väg att införskaffa lite lunch till min underbara familj där hemma.  I sprillans ny höstoutfit som jag nästan kan tänka mig att bo i. Både rutor och krokodil får jöttestort gilla av mig (inne i höst) och jag gillar ju outfits som är lite så där ”lyxrockig stil men ändå classy”

.

 

 

.

Alltså vi har sååå många bra matställen och restauranger här i Småstaden! Det fullkomligt kryllar av dem och nya ploppar upp hela tiden. Mmmm. När jag var liten fanns det typ i n g e n s t a n s att äta ute, typ bara Kinarestaurangen,  Pizzeria Di Spagna och Stadshotellet och jag kom ihåg att mamma och pappa (som kom flyttande från Stockholm) och gillade att äta ute ofta klagade över det. Men nu är det andra tider minsann! Och idag hittade jag en ny superfavorit – snabbmatsställen Happy Noodle på Slakteriet. Oh my god vad god mat de kunde göra och vad autentiskt-asiatiskt det var där! Som att slungas iväg till Thailand och eller Vietnam. Jag åt en klassisk vietnamesisk nudelsallad med biff som var m a g i s k och de andra fick Pad Thai, Udonnudlar med kyckling och Ramennudlar och det fanns fina fräscha  tillbehör att ta hur mycket man ville av (koriander, jordnötter, inlagd chili, såser osv) Mumsfillibabba och Happy Noodle PPPP+ av mig

.

 

.

HAPPY mamma kommer lastad med massa mat till sina älsklingar!

.

.

Min dagens är följande: klassisk rutig rock finns här, hundtandsmönstrad blus med rosett i halsen finns här, svarta jeans med perfekt passform (älskar) finns här och mina krokodilmönstrade sköna läderloafers finns här och allt kommer från Country Dreams och ALLT finns nu med 20% rabatt. Använd bara koden HOUSE20 i kassan då dras rabatten av och den gäller på allt i hela butiken och tom i morgon söndag kl 24!

.

.

Härlig och skön fortsättning på lördagen önskar jag! (Själva ska jag kika på tapeter här – så extremt sugen på att göra något nytt:)

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “HAPPY ME & HAPPY NOODLE

  1. Så kul att följa dig Petra! Du ger bra klädtips samt underbar inspiration till inredning. Kul att se vad du vill hitta på nu angående tapeter! Trevlig kväll 😍

  2. Ormskinnsskorna är verkligen urläckra!!!! Har en sjal i samma mönster – nu åker den fram ur gömmorna.

  3. Härligt med höstnytt i garderoben! Jättefina bilder. Tar du med dig en fotograf ut när du går och handlar eller är det någon familjemedlem som är så duktig på att ta dina pics? Ha en skön söndag!

    1. Tack! Jag ställer in kameran och så ber jag familjemedlem, vän (eller någon annan i närheten) stå på ett visst ställe och trycka på knappen:)

Comments are closed.