SE UPP ALLA KANTISAR

.

Idag blir det utflykt till skogen med la familia! Jag har fixat matsäck med massa pannkakor och korv och äggsmörgåsar och nu ska vi minsann hitta de där eftertraktade kantarellerna en gång för alla. Ni som följt mig länge vet att jag aldrig hittat en endaste kantis men nu känner jag mig extremt laddad och på! Hur svårt kan detta vara liksom??? Någon gång måste det ju faktiskt vara min tur att komma till den där skogen där marken är täckt av gult guld (som man hör alla andra yra om) (Min mysiga tigersweater är från Ralph Lauren om någon undrar över det men den är från i våras)

.

.

.

Matsäck inslagen och klar i riktigt och mycket fint smörgåspapper från Lagerhaus.

.

.

.

.

Lovar så klart att visa ”upp min fångst” sen när jag kommer hem! Mmmm så g o t t det ska bli med smörstekta kantareller på franska ikväll…

.

.

.

Önskar er alla fin söndag!

.

(Och har ni nu kanske några suveräna tips på hur man hittar svamp bäst och lättast så berätta gärna kära bloggisar<3)

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “SE UPP ALLA KANTISAR

  1. Inte för att vara den som är den, men är det inte både lite sent i säsongen för gula kantareller + dåligt svampår… Jaja, du backar inte för en utmaning! Lycka till och ha en fin dag i spenaten😘

  2. Hej hoppas det gick bra!. Jag har sett massor av vänner lägga upp bilder på nyplockade gula kantareller här i Mälardalen så de finns nog. Nånstans. 🙂 kram

  3. Tillbringade dan i ”min” skog letandes efter svamp. Blev både smörsopp, kantareller och trattkantareller. Dessa smörstektes och avnjöts till dagens middag. Såå gott! Hoppas du med hade lyckan att hitta ”guldet”.
    /ÅsaS

  4. Bästa sättet att hitta svamp är att regelbundet leta svamp, först då lär du dig hur du ska hitta dem. Du kommer aldrig hitta något om du går ut en gång om året. Lär dig läsa av hur skogen växer och vilken terräng den är i och du kommer att hitta den.

Comments are closed.