VASS & MORRISTAPETER

.

Blev det någons svamp igår när vi var ute vid Tidöslott och letade? Nope, inte en endaste en SÅ KLART. Samma visa varje år:) Jo vi hittade superstora kritvita klot på backen, de var säkert ett par dm i diameter och såg ut som stora ägg. Helmysko att se massa sådana  i skogen. Visade sig vara svamp och sk jätteröksvampar men det var vi ju inte sugna på direkt. Så jag plockade lite vass vid Mälarstranden och tog med hem istället. Inredningsdetaljen som är No 1  just nu och just färgen beige är ju väldigt poppis. Men jag är mer åt det svala och greige-grå så det blir nog inga kaffelatteväggar och mattor här (tror jag:)

.

.

 

.

Däremot är jag väldigt sugen på att tapetsera lite! Älskar ju vackra tapeter och har alltid gjort. Har ni sett nya tapetboken från William Morris? Sååå mycket snyggt och nya varianter av de klassisk mönstrerna (och allt i svala dova färger) Lånade iaf hem den och får fundera lite…

.

.

 

.

Är fortfarande nykär i min Rembrandt på väggen. Hur cool är han inte?? (Cobraart-tavla från Newport)

..

,.

 

.

Eftermiddagssol hos mig!

 

.

.

Nu ska jag hämta Beatrice på hennes pianolektion och lite senare blir det tur till stallet igen – härligt!

.

.

KRAM

.

..

.

7 kommentarer till “VASS & MORRISTAPETER

  1. Men så lustigt, satt igår och kollade ut en W.Morris-tapet till köket och jag är såååå sugen på Wandle Grey/Stone att ha över bröstpanelen på ett ställe i köket, superfin.
    Har du förresten hört att H&M kommer göra ett samarbete med dem i höst, tror det var 4:e oktober kollektionen skulle komma ut i butik och det ser riktigt lovande ut! Skräddat och romantiskt och med några av de mest välkända printsen. Såg en blus jag bara måste ha, fladdrig och med knut i halsen, löv it!

    Ha en fin kväll snygging.

  2. Jaa det är rosa/beige/rost—färg på väggar, kuddar, mattor och allting. Skönt att höra att någon mer som inte älskar det. Nej här är det varmgråa eller dova blå med en touch grönt som gäller.

  3. Behöver tips på vad vi inte får missa mär vi besöker din småstad i helgen.
    Vi ska bo på The Steam Hotell, bada på kokpunkten.
    Har en vild 2 åring med oss, så tips på lekparker vore toppen

    1. Jag skulle rekommendera Poesiparken på Öster Mälarstrand. Gångavstånd från Steam dessutom.

  4. Hejsan!
    Håller med dej oxå om färgerna, har testat kaffelatte väggar för många år sedan och säger nej tack nu😂 Dina golvlampor brevid soffan gillar jag, vart kommer dom ifrån?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg