I annonssamarbete med SENSEO & PHILIPS

FÅTT HEM EN SENSEO 3 IN 1

.

Det kom hem ett bud med ett så kul paket häromdagen! Innehållande en sprillans kaffebryggare i form av nyheten Senso 3 in 1 Switch. Jag äälskar ju kaffe så denna var så välkommen så. Unnar mig flera koppar om dagen och den bästa är den när jag tar efter att alla gått iväg till sitt på morgonen. När jag sitter i matsalen och laddar för en jobbdag och det är så där tyst och lungt..

.

.

.

 

Kapselkaffe har vi provat förut men aldrig i en sådan smart bryggare som har hela tre funktioner. Hur smidigt som helst.

.

.

 

Med Senseo 3 in 1 kan du alltså göra både mindre koppar kaffe, full kaffemugg och en kanna bryggkaffe för upp till 7 personer. Hur bra är inte det?

 

.

 

.

Senseokaffepadsen finns i tre smaker Classic, Strong och Extra Strong och jag föredrar just Extra Strong. Kaffet får ett sånt där riktigt tjockt och lyxigt cremalager som är det absolut bästa med såna här proffsiga maskiner och det smakar yummie. (När man väljer  att brygga kaffe i kannan så använder man sin vanliga favortblend.)

.

.

Senseo har nu en turné under Kafets dag den 29:e september, där de åker runt till olika städer (bla Västerås plats: Stora torget kl 12.00 – 15.00 ) där man kan lämna in sin gamla kaffebryggare och få en ny Senseo. Mer info och detta finns här och missa inte detta om ni är sugna på en ny smidig riktigt bra bryggare!

.

.

När nu ska jag kila iväg och brygga mig ännu en mugg med riktigt fluffig kaffe här (Var ju fullmåne inatt och då sover jag uselt och behöver många koppar kaffe:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

23 kommentarer till “FÅTT HEM EN SENSEO 3 IN 1

 1. Vilken snygg! Tänk om man hade plats för alla coola apparater…puh!
  Njut av din kopp och en härlig dag.
  Kram till dig:)

 2. Man får nog inte en dylik kaffemaskin om man lämnar in den gamla man har. Man måste nog köpa den! 😣
  Den brygger en liten kopp, en stor mugg och en hel kanna! Vilken surprise – det gör min gamla också!
  Det måste nog till lite fler argument för att få köplusten att bubbla så jag kör med min gamla Melittabryggare tills vidare

 3. Tycker du haft så fina inlägg i bloggen senaste tid! Och jag är glad att se dina svar på läsarnas frågor. Önskar dej en riktigt trevlig höst! Tack för att du delar med dej av din vardag.

 4. Klockrent Karolina!😂
  All denna köphets, detta konsumtionsvansinne som översvämmar bloggar i vart och varannat inlägg.
  Är det inte doftljus eller kaffebryggare så är det mobilskal eller nåt annat ”livsnödvändigt”. (Som vi läsare skall vara såååå tacksamma över att få 20% på med rätt kod.)
  Man mår bara dåligt av denna hets till att konsumera och jag tror att det knäcker många att försöka hålla samma takt som bloggarna som gör reklam för prylarna eller kläderna.
  Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni som åker med på detta ursinniga konsumtionståg är genuint lyckliga!
  Jenny

  Och vi läsare skall vara såååå tacksamma för de den där koden med (aldrig mer än) 20%.

  1. Jag avskyr också denna konsumtion som pågår i blogg/influencervärlden. Som tur är så påverkas jag inte nämnvärt, köper aldrig nåt som bloggare vill ”sälja” men förstår att många trillar dit. Jag ser hela fenomenet som omodernt och tragiskt. Ärligt talat så är jag glad att jag inte har deras jobb. Jag läser denna blogg för fina bilder och recept (gärna mer av det). Reklam är bara att scrolla förbi precis som man bläddrar i ett magasin. Hoppas verkligen att denna konsumtionsiver avtar, om inte annat så för vår planets skull.

   1. Jag tror konsumtionsivern kommer avta när det inte längre går att se sina barn i ansiktet utan att skämmas för vad man håller på med. Jag tycker alltfler influensers lyckas inspirera utan att köpa allt själva. Bl.a. add simplicity och trendenser. Tror fler kommer behöva gå den vägen när fler upptäcker att vi läsare hellre vill lämna över en välmående planet till våra barn än konsumera för stunden eller när bloggarna själva inser hur dåligt jorden mår ich att det enda rätta är att köpa det vi behöver och inte mer.

    1. Tror människor börjar ledsna på bloggarnas köphets..Jag fattade inte det när jag började läsa bloggar men förstår idag vad det handlar om. Sen tror jag det är skillnad på olika bloggar. Vissa gör reklam för allt som finns och kommer till dem och badar i överflöd, man måste ju tappa greppet. Kissies blogg är en sådan som man nästan mår illa av när man läser..50 bikinis och lådvis med smink å goodiebags. Känns som en bortskämd unge bara. Saker tappar sitt värde.

     Jag trodde dessutom att människor bodde som i inredningsmagasin hahha innan jag fattade att det var stylade bilder inför en visning. Jööössses vilka komplex jag fick när jag återvände hem efter en visning hahha.
     Idag tycker jag att jag har ett unikt hem, utan det senaste och med en fin mix av gammalt och nytt.
     Jag känner mig också unik och vacker utan löshår, lösnaglar, lösfransar och botox här och var.
     🙂 men vi är alla olika på insidan iaf 😉

 5. Ta ansvar för miljön. Allt handlar om köpa. Och allt som är gratis och reklam på bloggen är tydligen jättebra. Har du ingen egen åsikt???

  1. Till dig och er som skriver om konsumtion och miljö. Nu är det ju så att jag driver en blogg som handlar mycket om inredning och mode och div prylar ja konsumtion. Jag visar nytt och gör reklam och det är en del av mitt jobb. Detta är inte direkt en blogg om politik, moral och miljö utan en positiv, enkel feelgood blogg. Det ni önskar av mig – skulle ni önska det av Elle eller Damernas Värld? Att de slutar att visa kläder och möbler. Inte har någon reklam. Konsumtion är en del av vårat moderna samhälle och utan den blir det ingen sysselsättning. Jag tycker dock inte att man ska överkonsumera som människa privat men jag arbetar ju faktiskt med just detta. Jag är nog egentligen ändå ganska mycket inom rimlighetens gränser om man jämför med de andra populära bloggarna (och då menar jag inte de som nischat sig och tjänar pengar på att de alltid måste vara politiskt korrekta och kör med hemmahushåll osv. Alla vi som jobbar med bloggar har ju egna sätt att skriva och intressen men alla vill så klart tjäna pengar på sina sidor och följare ) Jag försöker göra det jag kan i det privata och vi flyger tex inte så särskilt mycket. Eller åker bil ofta. Eller äter kött så mycket. Eller åker och storhandlar massa onödiga prylar till familjen utan satsar mer på färre saker och kvalité. Men jag kan precis som många andra göra mer. Men House of Philia ska vara ett lite glassigt, glatt och ytligt utrymme i cyberspace

   1. Det förstår jag men faktum kvarstår, vi har en planet och miljöförstöringen skojar man inte bort! Du tar ju ställning i valet och markerar vad man I N T E ska rösta på! Varför inte göra detsamma för miljön? Viktigt fråga!
    Älskar trots mina hårda ord din blogg men jag är så otroligt rädd för vad vi gör med vår planet!

    1. Blir alltid lika förvånad att folk inte förstår hur bloggande fungerar. Det är ju reklamen som betalar Petras lön. Det är väl ingen som vill jobba gratis? Man måste ju inte köpa allt som tipsas om. Man har ett eget val hur man vill konsumera. Dessutom kan man ju värna om miljön OCH göra reklam samtidigt. Det ena utesluter inte det andra.

 6. Super tack för tips om kaffebryggare! Vår gamla gick sönder för något år sedan och då tog vi över svärmors gamla bryggare, men nu har den också givit upp. Jag har kikat runt men inte hittat någon som jag velat ha. Ditt inlägg kom precis i rätt tid! Ha en fin dag.

   1. Tack för ditt tips men den är utesluten av storleksskäl =) jag vill dessutom gärna ha en kaffekokare som har en termoskanna. Mina föräldrar har Moccamaster så jag har lite koll på den. Men det var verkligen gulligt av dig att ge tips och jag är glad att du har hittat någon som du gillar!

 7. Jag förstår egentligen inte heller problemet? Att Petra tipsar om en kaffebryggare är ju inte order till läsarna att köpa densamma? Jag som inte ens dricker kaffe kommer ju t ex inte att göra det. Medan för en annan person så kan det vara just en kaffebryggare man faktiskt råkar vara på jakt efter.
  Samma sak om jag t ex går i mataffären och ser en skylt om extrapris på blöjor, eftersom jag inte har några barn så köper jag inga blöjor, medan ett sådant erbjudande passar perfekt för någon annan.
  Så helt enkelt, reklam är inte en befallning att konsumera.
  Var och en måste naturligtvis ta sitt ansvar att inte leva/konsumera i överflöd, men ge inte Petra skulden för andras oförmåga att göra detta.

  1. Så rätt och bra skrivet Emelie:)! Var och en måste ta ansvar själva för sina handlingar!
   Tycker så mycket om den här bloggen och jag väljer vad jag tar till mig, jag tycker det finns för många som alltid har pekpinnar i det Petra skriver eller opponerar sig i bilder eller reklam. Det är ju bara att inse att det är hennes lön och reklamen som förekommer inbringar ju det och reklamen som finns passar en del och andra inte. Oavsett hur vi konsumenter gör så kommer reklam (här och i andra sammanhang) alltid finnas och det på gott och ont. Jag tror faktiskt att Petra inte gör reklam för något hon inte står för. Nä, gott folk, ta tag i er själva och gör vad ni själva kan för att konsumera mindre och inte tala om för andra hur de skall göra.

 8. Emelie och Elin G:
  Det är självklart att vi inte känner oss tvingade att köpa produkterna som visas här.
  Jag tror att Petra tål både ris och ros och inte behöver era lansdragningar. Jag tror att den som driver en blogg vill ha synpunkter från läsarna. Varför ha kommentarfunktion om man bara vill ha ”åhvafintochtjusigtduhardet” i kommentarfältet?
  Det är inga personangrepp utan bara synpunkter på reklam och köphysteri. Ingen människa utvecklas med ”rövslickeri”.

  1. Jag svarade inte för att försvara Petra, det är hon fullt kapabel att göra själv, vilket du kan se i hennes svar högre upp. Men däremot, kommenterar man öppet så får man tåla att alla inte håller med, och jag håller inte med om att det är reklamen på denna eller andra bloggar som är problemet, reklam har alltid funnits, och uppskattar man den inte, eller inte är intresserad, går det bra att bara skrolla förbi eller surfa vidare, precis som man byter kanal på tv:n eller bläddrar vidare i en tidning. Idag går det inte att komma ifrån att tv/tidningar/bloggar/websidor får sina inkomster från reklam. Alternativet är att konsumenter betalar (mer) för det man läser/tittar på, tror du tillräckligt många är beredda att göra det? Är du det? Eller vill du hellre vara utan t ex den här bloggen, som du uppenbarligen läser?

 9. Efter 23 år i Italien kör jag forfarande med min Bialetti mockabryggare! Det blir ju som en liten ritual när man får skruva i sär och ihop!
  Kram C

Comments are closed.