I annonssamarbete med GINA TRICOT

OUTFITS ÖNSKADES!

 

Hej fredagsbloggisar!

.

Jag hoppas att humöret är på topp hos er (precis som här) Strålande fin dag i Småstaden och jag startade fredagen med att fråga på Insta vad ni ville läsa om på bloggen (utgår från att ni är många som hänger på båda ställena:) Mycket inredning önskades och även outfits och eftersom jag frågade så måste jag ju leverera också! Så idag får ni två sprillans nya outfits från Gina (eller ja Gina Tricot) som  jag tokgillar. SÅ jag och till liten peng. Har förresten ett litet budgettips till er faktiskt – när ni handlar kläder av lite enklare typ och kanske inte den lyxigaste kvalitén så försök hitta plagg som ändå ser lyxiga ut! Polyester är ju alltid polyester  och det finns ju även i ”märkesbutiker”:) Köp inte sånt som noppar sig tex (stickade tröjor håller sällan) och det som verkligen s e r billigt och hafsigt ut redan på galgen. Men jeans går ju utmärkt och aeccsoarer osv – skor är kanske inte det allra bästa. I alla fall inte vardagsskor, lite udda festklackar som användas då och då kan man ju lätt köpa billigt (de sliter man ju liksom inte på eller hur) Och det som är supermodernt just nu – go for det billiga! Vem vill ha vita spetsiga boots och stövlar om ett år tex? Kanske inte så många gissar jag iaf;)

.

Gina Tricot har dessutom just nu ett fantastiskt erbjudande där man får hela 40 % rabatt när man köper 4 varor. Det är även 30 % vid köp av 3 och 20 % vid köp av 2 varor och ni hittar erbjudandet här

 

 

.

Hela mina fina outfit ovan – Gina Tricot! (Förutom klackarna då, de är ett par klassiska By MB som jag älskar) Jackan i teddy finns här, ursötblus med rosett finns här,(visade den på Instastory idag och har väl aldrig fått så många frågor om en blus:) glittrigt skärp finns här och svarta toksköna MOM-jeans finns här.

.

 

.

Men HUR SNYGG ÄR INTE DETTA SET? Lite Totêmeaktigt med skjorta och byxor i stormönstrat. Går att mysa i hemma, går att varadagssnygg i och går utmärkt att partaja i också om man vill! Skjorta hittar ni här, byxa hittar ni här och bodyn jag har under hittar ni här.

.

.

Hoppas ni gillade inlägget nu? Nu vill jag bara önska er en riktigt supermysig fredag!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “OUTFITS ÖNSKADES!

 1. Kjære deg. Ikke reklamer for mobilcasino… Jeg har nettopp mistet en god kollega som tok sitt eget liv pga spilleavhengighet. Dette er et forferdelig stort samfunnsproblem og du som har en ”feelgood-blogg” burde ikke reklamere for noe som ødelegger mange mennesker og familier.

 2. Jippi, fick min önskan uppfylld med ett out-fit inlägg 😁 Supersnyggt 👌
  Kram och trevlig helg!

 3. Ditt inlägg strider mot marknadsföringslagen och kommer att anmälas. Du måste specificera vilka företag du samarbetar med och inte bara skriva ’av mig utvalda’ samt att denna text måste stå tydligt under inläggets rubrik. Sedan måste du också skriva tydligt vid varje nytt samarbete i styckena att du ny byter företag och nu visar samarbete för ett nytt företag.

  Du som influenser borde veta detta. Om inte. Läs på. Gör om. Gör rätt.

  1. Är oerhört viktigt för mig som influencer att alltid markera reklaminlägg korrekt. Det ska mycket riktigt alltid vara tydligt utmärkt högst upp.

 4. Köper aldrig kläder med polyester,,du kan väl inte mena att du tycker det är ett ”fint” material?? det är ju plast, det andas inte och man blir svettig för minsta lilla och verkligen inte bra för miljön. bomull däremot är ett levande material som andas.

  1. Haha, nä inte alls. Jag menade bara att du även kan hitta polyester i butiker där en blus kostar 2000 kr istället för 299 kr.. Jag föredrar ju silkesblusar som jag vårdar ömt och bomullsskjortor men ibland kan man göra undantag när man vill ha något modernt och billigare inte sant:)

   1. Ja självklart. Men jag kan bara inte ha såna plagg … blir som en klimakteriekossa direkt. 😅.

    1. KlimakterieKOSSA, ursäkta men är det vad du vill bli kallad när du kommer dithän (och tro mig – det kommer fortare än du kan ana!). Det är 2018 och dags att sluta upp med kvinnoförnedrande uttryck. För dina äldre medsystrars och hela kvinnlighetens skull.

  2. OM man nu ska börja tjafsa om textila material bör man nog ha lite mer kunskap… Polyester finns i många funktionsplagg och kan vara väldigt skönt att bära, dessutom belastar det miljön MINDRE än bomull i tillverkningsprocesserna! Sen kanske det är snyggare i vissa plagg med bomull, lin, ull och siden men det är ju en annan femma 😊

   1. Nej det tycker jag inte att de är , tycker inte om material som inte andas som att gå runt i plastsäck,
    Men man får tycka vad man vill och polyester släpper ut partiklar när man tvättar plagget ,så okunnig är jag inte..men man kan välja återvunnet polyester som är snällare mot miljön.

 5. Stackars dig Petra. Hur du än gör finns det alltid någon som gnäller.

  Keep up the good work. Tycker alltid du inspirerar!

Comments are closed.