I annonssamarbete med NEXTORY

GILLAR NI OCKSÅ ROMANTIK (& EROTIK?)

.

Pssst alla ni filthy girls and mamas! Gillar ni också att läsa lite erotiska feministiska romaner? Det gör jag, om de är bra vill säga, och jag är ju inte direkt ensam om det (Världens mest lästa bokserie är väl de av E.L James och en viss Mr Grå:) Jag lyssnar ju gärna på ljudböcker, tycker det är så avkopplande, när man ska sova eller är ute och promenerar eller reser. På Nextory kan du både lyssna och läsa böcker av alla de slag (även det oanständiga) och har man boken i paddan eller mobilen så syns ju inte för någon vad man håller på med ! Perrfekt..

 

 

.

Just nu lyssnar jag på Allt eller inget av Sveriges drottning inom romance – Simona Ahrnstedt. Inte supersnuskig men passionerad och rapp och bra! Du kan läsa mer om denna bok här

.

.

.

Tantsnusk på sängbordet – glass direkt ur burken och passionerad ljudbok!.

.

.

Satyricon av Getrud Hellbrand blir nästa bok i genren för mig – verkar såå lovande och så där riktigt härligt dirty och ni kan läsa mer boken här.

.

.

.

.

Vill ni också prova på Nextory så kan ni just nu göra det gratis! I samarbete med dem så får ni mina bloggisar hela 30 dagars fritt lyssnande och läsande av mängder av titlar. Bara att välja och vraka bland alla olika genrer. Ni hittar erbjudandet här (och detta gäller bara nya medlemmar)

.

.

KRAM

,

.

.

2 kommentarer till “GILLAR NI OCKSÅ ROMANTIK (& EROTIK?)

  1. Bästa bästa böckerna. Har lyssnat på alla utom den sista som jag går och drar lite på så att saknade inte blir så stor när de är lästa allihop. Böckerna är fantastiskt bra tycker jag,så lyssna och njut!
    Kram Helena

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg