SVAR PÅ ALLA FRÅGOR

.

Men OJ vad mycket ni undrade och frågade om! Jag tycker verkligen att det jättekul att ni är nyfikna och intresserade och nu har jag läst igenom alla frågor och har försökt skriva så bra svar som möjligt till er alla (tog lite tid för det var ju en del:). Jag kör dem inom ”kategorier” så att ni som söker svar på just e r fråga lätt kan hitta just det

.

Here we go:

.

OM BLOGGANDET, UTBILDNING, DRÖMMAR & ARBETE

.

Jag undrar om du kan beskriva mer utförligt vad du jobbar med?

.

Jag är ju framförallt ”influenser” och försörjer mig i huvudsak på det (Eftersom jag har många besökare så genererar det också att företag vill synas på mina kanaler med annonser och i samarbeten) Sen fotar jag även på uppdrag åt olika företag och hjälper dem även med strategier att nå ut till så många som möjligt och jag gör även stylingjobb ibland. Jag driver två AB, HofP AB och Elsas Entourage AB.

.

Jag undrar kanske vad du gått för utbildningar och vad du jobbat med tidigare och hur du tänker dig ditt arbetsliv framöver? Med bloggen och allt? Har själv just fyllt 50 år och känner att i den här ålderna vill amn BARA göra sånt man själv gillar och skita i vad andra tycker. 

.

Åh jag har läst lite allt möjligt men har ingen avslutad utbildning och ingen examen. Konstskola, konstvetenskap, litteraturvetenskap, ekonomiprogrammet, jag har varit inne på både det ena och det andra. Tidigare har jobbat som inom vård, butik, restaurang och hotell, administration på olika företag. I framtiden vet jag inte alls vad jag vill göra, jag tar dagen lite som den kommer. Klart jag har ideér och drömmar men inget som är under utveckling just nu utan bara är i just idéstadiet (får se vad som händer!) Bloggandet är fortfarande en riktigt riktigt kul och kreativ sysselsättning som jag är så glad över att ha. Det passar mig och även vår stora familj jättebra – att jag kan vara flexibel och styra över mina egna tider. Att få skapa och inspirera är det absolut bästa jag vet.

.

Tips på hur man blir stor inom inredning på blogg och instagram? Ge dina bästa tips och knep

.

Det är faktiskt inte så enkelt som det kanske kan verka det här med att bli stor på nätet och synas och få många följare. Konkurrensen är gaalen och det finns otroligt många duktiga inom den här branschen som ändå kanske inte når ut till fler än ett par tusen. Men min bästa tips är iaf: 1. Man måste främst vara duktig på och/eller  genuint intresserad av något och det kan vara vad som helst egentligen – laga mat, resor, mode, inredning, humor osv. 2. Man måste kunna fota och redigera och skapa intressanta snygga bilder och inlägg. Om man inte satsar på att provocera eller skvallra eller är en kändis – då duger andra bilder också. 3. Uppdatera dina sociala kanaler ofta med nya inlägg. 4. Se till att du syns på andras kanaler i kommentarsfältet, det är så du kan nå ut, men skriv inte fåniga standardsvar som ser lika ut överallt (det gillas absolut inte:)

.

Vilken utbildning har du? Har du någonsin tänkt jobba med homestyling? Var är du om 10 år? Vad har du får mål och drömmar?

.

Jag har gjort lite homestyling men det är inte riktigt min grej. Jag trivs bäst när jag får skapa något från början och göra helt nya koncept från scratch. Det är jätteroligt. Svar på dina andra frågor har du lite högre upp.

.

Undrar lite om de kläder du visar i dina samarbeten, tex de med Gina Tricot, väljer du då själv vilka kläder du visar eller är det företaget som väljer? Behåller du dessa kläder eller lämnas dom tillbaka?

.

Jag väljer alltid kläder själv som jag visar, även de som kanske bara visas som inspiration. Det måste vara jag och min stil och jag skulle aldrig visa något annat. Kläderna från Gina har jag köpt men ibland visar jag även sponsrade och lånade kläder. Alla inlägg där jag på något sätt gör reklam utmärks alltid som annons/samarbete men dessa kan se lite olika ut.

.

Hej! Jag undrar hur du ser dig själv om 5 år? Vad har du för framtidsplaner och drömmar?

.

Oj så svårt att svara på ändå. När man var yngre var såna svar mycket lättare tycker jag! Jag har lite ideér, planer och drömmar när det gäller sysselsättning men de är fortfarande bara just drömmar och inget annat… I övrigt vill jag så klart bara att vi ska fortsätta ha det bra och ungefär som vi har det just nu. Är väldigt nöjd över var jag är i mitt liv nu – är ju fortfarande inne småbarnslivet och mycket kretsar kring just det och det är så mysigt<3

.

Vad drömmer du om, undrar jag. Jag menar inte saker eller resor, utan mer vad är din högre mening med livet?

.

Att få vara  lycklig och leva med  glädje och harmoni omkring mig. Låter ytligt och floskligt men det är verkligen det allra viktigaste för mig. Jag vet att detta inte alls är så självklart för alla och att livet kan bjuda både ris och ros men att hela tiden iaf f ö r s ö k a omge sig med positiv energi, det som är vackert och sånt vardagligt smått som gör att man mår bra. Att vara snäll och att både få ge och få villkorslös kärlek. Det är det allra allra viktigaste till syvende och sist.

.

Vilket program använder du för att redigera dina bilder?

.

Adobe Lightroom

.

.

INREDNING & MITT HEM

.

Har du något inredningsprojekt planerat? Ditt vackra hem känns redan komplett!
Har ni städhjälp och isåfall erfarenheter kring det?

.

Tack för snälla ord! Alltid är det något man vill ”göra om lite” och just nu är jag jättesugen på att ta tag i hallen/kontoret och göra om lite där…Nä vi har ingen veckovis städhjälp utan det är jag som skurar och fejar till 90% haha. Men fönstertvätt tar jag hjälp med (avskyr det!) och så fixar vi hjälp med storstädning ett par ggr om året. Ibland blir det jättebra, ibland blir det mindre bra (som den gången vi hade städhjälp innan jul och de inte ens flyttade på sakerna på alla bänkar/förnsterbrädor/skivor/bord när de torkades av utan bara drog trasan runt prylarna. Not så fräscht)

.

Jag undrar om du har något tips på att alltid ha det välstädat och fint hemma?

.

Som du kan läsa ovan så är det inte pga av hjälp med hushållsarbetet iaf;) Nej men allvarligt så är det bästa tipset att plocka, plocka, plocka. När jag går från ett rum till ett annat så tar jag ofta med mig saker som kanske ligger framme. Scannar av och snyggar till, då blir det aldrig jätterörigt (som det lätt blir med många barn) Jag är noga med att torka av kök och badrum/toalett varje dag så det aldrig blir snuskigt. Det kan få vara lite dammigt i hörnen ibland men snusk och kladd klarar jag inte av bara av. Eller ett grusigt hallgolv – usch. Eller smutsig vit trapp med bös och hårstrån, brrr. Bara att ta lite hushållspapper på vägen upp och torka av i farten. Däremot kan det var rejält rörligt i skåp och lådor – det är min akilleshäl när det kommer till ordning! Men jag brukar säga till H att det är en hans ansvarsområde (dvs att det är hans fel att det ser ut så hehe;)

 

Jag undrar om du har några städtips? Ditt hem verkar alltid sååå fint och fräscht. Städer du själv? Har du hjälp? Har du något speciellt städschema?

.

Tack för snälla ord! När det gäller städschema så städar jag alltid husets stora ytor på fredagar och dammar, dammsuger och torkar golv. Och tvättar våra lakan. Dina andra städfrågor har du svar på ovan:)

.

Vad heter den grå färgen på dina Y-stolar?

.

Silver Grey

.

Min fråga är egentligen om du kan tipsa om lite fina inredningsdetaljer? Ljusstakar, vaser, böcker m.m. Tack på förhand!

.

Åh vad svårt att bara svara på så här, finns ju såå mycket snyggt. Ofta hittar man ju mycket på bra inredningsbutiker – Newport.se har massor med fina coffeetablebooks tex och inredninsgprylar och detaljer. Och artilleriet.se. Och Sleepo.se. Och Svensktenn.se bla Jag går gärna för det klassiska och investerar i saker som håller sig och har kvalité och favoritmärken på tex vaser, krukor och ljusstakar är tex Georg Jensen, Pols Potten, Skultuna och Svenskt Tenn. Vill man ha lite billigare saker så har Åhlens och HM Home ofta mycket nytt och kul.

..
Dine sofaer ser så rene og fine ut.
Tillater du spising i sofaen foran TV?

.

Jo det gör jag absolut. Det är våran myssoffa och överdragen går att tvätta i maskin ifall någon spiller. Men det är inte ofta, kanske någon helgkväll ibland:)

.
Jag undrar också om era vitvaxade golv. Hur har de stått sig? Har ni lagt på någon lack överst för att bevara golven eller enbart hårdvaxolja? Upplever ni att de är ömtåliga?

.

Vi har enbart Osmo hårdvax med vitt pigment på golven och yes det var ju typ 10 år sedan de fixades nu. Det har varit mycket bus och barn och hej och hå på ekparketten så det är klart att den är lite repig på sina ställen. Men ömtåliga skulle jag absolut inte påstå att de är och färgen är helt perfekt i dammsynpunkt (inget syns!)

.

Jag funderar på att köpa y-stolar men tvekar lite då jag misstänker att själva sitsen kan vara lite känslig för spill. Har tre barn så spill blir det ju ibland. Hur upplever du som också har barn? Går det att rengöra sitsen om man råkat spilla?

.

Sitsen är ju gjord i rep så det är ju ett poröst material som det lätt fastnar matrester i om man spiller. Nästan allt går nog att torka bort om man är noga med våt trasa men tex köttfärssås ska man nog inte spilla. Eller rödvin. Då blir det fläckar. Jag skulle nog inte ha dem till vardags i köket iaf!

.

1. Kan du visa era golv (i vardagsrummet osv) lite närmare samt berätta hur de är behandlade? Skulle hjälpa oss som renoverar hemma… tack! 2. Vad har du for inredningsplaner framöver? Vad för möbler eller prylar skulle du vilja köpa? Är du fortfarande nöjd med fargerna hemma eller skulle du till exempel vilja måla vitt igen?

.

  1. Det är gammal fiskbensparkett i ek som är behandlade med Osmo hårdvax med vitt pigment (har ingen närbild just nu men googla gärna) Vet flera som gjort exakt samma och det är nog bland det bästa man kan göra med en sliten parkett. Så snyggt och tåligt (det finns andra färger hos Osmo också) 2. Har lite planer för hallen just nu och vill göra om där. I övrigt skulle jag vilja ha ett par nya nya snygga fåtöljer, exakt vilka vet jag inte riktigt än. Jag är väldigt nöjd med våra färger fortfarande, de är så sköna och harmoniska, och just nu känns det som jag absolut inte vill ha bara enbart vitt igen:)

.

Jag undrar hue du håller sina soffor rena med flera barn. Mina blir smutsiga direkt. Samt hur får man kuddarna i soffan att inte säcka ihop direkt. Alltså prydnadskuddarna. Hur får man dem att vara sådär fluffiga och härliga. Vilka märken har bra kvalite?

.

Sofforna i vardagsrummet får de inte hålla på och smutsa ner, i alla fall inte sammetssoffan från Eilersen. Oh no. Där är det smuts, pennor, dricka, glassförbud! Tvsoffan är en annan sak, där får de stöka och äta och dricka (sittöverdragen går att tvätta i maskin) Knepet för snygga kuddar är att ha duninnerkuddar av bra kvalite och i rätt storlek. Då är de snygga även när de säckar lite. Bra märke är ex Engmo.

 

Your home always looks beautiful, how do you do it with four children? You always look lovely as well.

.

Thank you! I clean things out all the time, telling the big ones to keep up and have rules:)

.

Tack för en jättebra blog. Vad kommer mattan i tv-rummet ifrån?

.

Tack!:) Mattan är från affären Kvm2 i Vasastan Stockholm (Vid Norrtull) En helt suverän matta som tål allt.

 

 1. Finns det något rum i huset du är missnöjd med? Som du skulle vilja göra om? 2. Hur klarar sig dina fina mattor med tanke på att du har barn? Vår matta fick en ful fläck efter 1 v, av en baby på besök. Mattan går ej att tvätta (viskos) 3. Vilken inredningsdetalj gillar du mest i ditt hus? 4. Vilken av alla dina lampor gillar du mest? 5. Favorit designer?

.

1.Nej inte just nu. Men det vore kul att fixa lite nytt i hallen. 2, Viskosmattor får man verkligen vara försiktig med! Så tråkigt för dig med mattan.Har den ena viskosmattan i vardagsrummet och en i sovrummet och de tål mycket riktigt inget som helst spill av vätska, då är det kört. Så jag försöker hålla alt sånt borta därifrån. Skulle inte rekommendera dem till barnrum/tvrum/matsal. 3, Jag älskar vår plyschsoffa från Eilersen lite extra just nu, stor, gosig och snygg. 4. Mina favoritlampor är nog PH-lamporna. De står sig liksom. 5. Utan tvekan Poul Kjærholm. Herregud så mycket snyggt han har skapat.

.

Vilken fin soffa om är på bilden! Vart har ni köpt den?

.

Sweef.se, den heter Valen XL. Jätteskön.

.

Älskar din stil!!!Om jag ska köpa ett soffbord vad ska jag satsa på?! Marmor eller glas?! Tips på ett snyggt i en lite lägre prisklass!

.

Tack snälla! Jag gillar ju svart marmor just nu och det finns många fina soffbord i det materialet. Kolla in tex OX Denmarq!

.

Jag undrar vilken storlek det är du har på din Le Klint lampa?

.

Det är den största.

.

.Jag skulle vilja ha tips på fint matbord som passar till våra 6 st Y stolar. Idag har vi ett Ikea bord och jag skulle vilja ha ett mer kvalitativt bord. Stolarna är i violjad ask. Bordet måste vara minst 2.80 och helst kunna göras längre. Vi har ganska klassisk stil i övrigt. Tack!!

.

Jag trycker att vårat matbord (som kan blir enormt med två iläggskivor) passar riktigt bra! Inte så konstigt kanske eftersom det är samma designer och tillverkare (Carl Hansen) Svårt att hitta snygga passande bord som kan bli så pass långt annars. Hm.

.

JAG, MITT LIV & MIN FAMILJ

.

En mycket personlig fråga och full förståelse om den blir för personlig att svara på…Tänker på hur man efter en separation kan finna styrka och lycka i sig själv igen och våga lita på någon och att det denna gången ska bli bra. Du verkar genuint lycklig, det ger hopp och inspirerar. Min undran var mer om hur man kommer dit med sig själv igen efter en tuff tid, hur du kom dit. För även om du verkar ha det superbra nu så kan man ibland ana att allt inte varit så lätt och separation med barn är väll aldrig lätt för någon.

Älskar de gånger du gjort djupa inlägg och kommer ihåg att du någongång beskrev din nuvarande relation som att landa i ett fluffigt mjukt moln av respekt, trygghet och kärlek om jag minns rätt.

.

Min separation är det svåraste jag gått igenom i livet. Det är flera orsaker till det men det handlade inte om smärtan efter en kärlek som inte höll utan om andra bitar och framförallt att om förlora tid med sina barn. Min lilla bebis Lolo var bara 1 år när vi plötsligt och akut separerade och från att ha varit 100% med henne så fick jag plötsligt bara 50%. Mitt hjärta gick sönder. Eftersom jag och min exman inte kunde konversera, förutom genom våra advokater (och hans släkt la locket på) så hade jag ingen som helst insyn på hur barnen hade det närde inte var hos mig. De kunde ju inte ringa och berätta. Jag saknade dem extremt mycket och mådde extremt dåligt. Jag förlorade umgänge med gemensamma vänner och jag förlorade mitt älskade hus och var vilsen, kränkt och blev deprimerad. Vidrig tid. Hur som helst. Efter ett halvt år så vände det och mycket genom träning (och liite medicin). Jag sprang hela hela tiden och blev stark både i kropp och själ. Ville bli kriminalare och sätta dit alla elaka haha! (Sökte tom polisskolan men åkte ur på intervjun eftersom jag sa att jag inte hade några jobbiga erfarenheter alls att dela utan sa att allt baara var bra. jag skulle så klart berätta om vad jag precis gått igenom istället. Dock tur att jag inte kom in för jag är alldeles för blödig och känslig för att klara polisyrket) Efter 8 månader träffade jag plötsligt H på en nattklubb och blev sen förälskad. Var dock VÄLDIGT reserverad och kantstött och vi tog det hemskt lugnt i början. Efter 6 månaders dating blev vi dock ett par och jag vågade tro på kärleken igen. H är allt man kan önska och precis det jag sökte. Lugn och trygg och stor och stark! Full av kärlek och respekt och blev en så bra naturlig bonuspappa. Supersnäll är han och han tokgillar verkligen mig. Yes jag är genuint lycklig nu<3.

.

Älskar H.o.P! Inspirerande mänsklig och varm blogg med fingertoppskänsla utan att vara ängslig. Skönt med ett ofta mer vuxet perspektiv på många saker och vinklar i den annars ganska så unga bloggosfären, utan att förlora en humoristisk vinkel och inte ta saker på blodigt allvar utan låta saker vara för lyst! Mkt. bra jobbat och fantastiskt jämn kvalite år efter år. Med tonåringar och småbarn i huset! All respekt! Min fråga är egentligen en önskan. Kan vi få mer inspo om hudvård och produkter?

.

Tack, tack, T.A.C.K! Det kan ni absolut få se, ordnar det<3

.

Du spiller alltid bra musikk. Kan du tipse om noen artister/spillelister på Spotify? Jeg har forsøkt å finne tilbake til tidligere tips, men har ikke lykkes.

.

Jag älskar ju musik och spelar nästan alltid något. Gillar ju bla jazz vibes, soul, chill och r&b. Har ingen lista så här direkt som jag kommer på men gå in på Spotifys genrer och välj tex jazz eller chill och leta dig fram. Finns mycket bra där! Kan skriva en mer utförlig spellista och favoritartister i ett separat inlägg (när jag har lite mer tid:)

.

Lite tidigt kanske men jultips skulle uppskattas; hur skapar du en mysig och fin jul? Dekorationer, traditioner, mat…

.

Åh jag ÄLSKAR jul och traditioner! Vi har haft klassisk gammeldags julafton hemma hos oss i massor med år and I love it. Alltid likadant upplägg från år till år. Det viktigaste är ju det återkommande självklara med advent, bakning och förberedelser och själva känslan, mmm. Det behövs inte så mycket prylar utan mer doft, blommor, smak och just julkänsla. Pyssel och fix. Julmarknad med brända mandlar och fiskdamm  Barndomsminnena man själv har avspeglas ju i allt det där man vill göra. Sen hur det ser ut hemma under jul är ju väldigt individuellt, det är olika för alla. Men jag vill ha det ljust, vackert och varmt och älskar all julmat och bakar gärna i parti och minut under julveckorna:)

.

Vilka år är dina barn födda? Kommer dom alla bra överens? Vilken åldersskillnad mellan barn tycker du har varit bäst? Min dotter kommer vara nästan 5 år då hennes syster/bror föds. Funderar ibland på hur den åldersskillnaden kommer påverka?

.

De är födda: 2001, 2004, 2009 och 2016 – bra spridning där måste jag säga. Haha, nä de kommer inte såå himla bra överens just alla gånger Alla avgudar Moje och gullar med honom så klart, han kan inte göra några fel. Lolo och storebror har ju fajtats med jämna mellanrum (det har dock lugnat sig jättemycket) och systrarna (mellanbarnen) är väl de som går sämst ihop just nu och dem är det 5 år emellan… Svårt att säga vilken åldersskillnad som varit den bästa för barnen själva. Jag tycker själv att det är så himla härligt med en släddis nu som alla syskon bara månar och bryr sig om:)

.

För ett par veckor sedan visade du upp en så snygg röd outfit och då hade du ett så fint riktigt knalligt läppstift. Undrar vart det är ifrån och vilken nyans.

.

Åh jag minns inte vilket det exakt var just nu.. Har ett gäng favoritgloss. Kanske Buxbom Full on Lip Cream Creamsicle (Peach Sorbet) Kan göra ett separat inlägg med dessa (vet att flera frågat tidigare:)

.

Jeg lurer litt på hva slags matrutiner dere har? Dere spiser så mye god mat og ofte bullar og snacks. Men hele familia ser super sunne og slanke ut. Noen tips til måltidsrytme/regler dere følger. Sliter litt med en jente på 14 som raskt legger på seg selv om hun trener 4 dager i uken. Eeelsker bloggen din. Fulgt deg fra starten!

.

Vi äter mycket gott men vi äter mycket nyttigt också. Vällagat och oftast hemlagat, aldrig halvfabrikat (förutom typ korv) Blandar all sorts mat. Är mycket för att äta lagom portioner och inte gå och småäta, är man småsugen tar man en frukt. Är det fika så får man så klart äta både bullar och kaka. Sen frossar vi mest på helgerna faktiskt. Och tack för snälla ord<3

.

Jag tror andra kvinnor stör sig på att allt är lyxigt hela tiden. Att allt e top noch. Att du har så mycket tid till allt. De får det inte att gå ihop. Det finns ingen grå vardag någonstans. Du pratar allid om ert fina område som ni bor i. Jag upplever det som en osäkerhet istället. Att du måste klä dig superchic jämt. Alltid målad. Allt är lyxigt. Ni bor lyxigt. Ni reser lyxigt. Ni har snygga vänner. Få bloggar som håller på så. Varför gör du det? Är du lycklig? Toma tunnor skramlar mest är ett talspråk..

.

Jag kan inte bry mig om vad vissa kvinnor stör sig på. Jag är jag och jag lever det liv jag lever men ni ser så klart inte allt och jag har så klart mina dagar jag också och mina problem (jag har ju bland annat skrivit om när jag fick panikångest). Men jag är verkligen genuint lycklig och väldigt tacksam över det.

.

Vad ska man satsa på i klädväg den här hösten?

.

En snygg kappa i mönster eller kul material (teddy) är vad jag skulle gå för! Och så en matchande silkig blus eller skjorta, långa guldiga halsband och ett par sköna kostymbyxor:)

.

Hej Petra! Tack för en superbra blogg. Älskar den! Du skrev ett inlägg för något år sedan om mammarollen, lite hur du tycker man ska va, chilla o ta det lugnt liksom! Gillade det verkligen! Är själv nybliven mamma och tänkte du kunde skriva något liknande igen? Vad gav du för mat till Mauritz tex runt 10 månaders åldern? Och tips på lite favvo-smink/hudvård?

.

Tack själv, vad go du är. Jo det kan jag absolut försöka få till, roligt att du gillade det (Dock kommer jag nog inte riktigt ihåg vad Moje åt då. Minne som en guldfisk;) Och favvosmink-hudvård-inlägg ska jag också få till ett asap – bra idé!

.

.

Hoppas ni är nöjda med svaren nu! Och TACK så himla mycket för alla snälla hälsningar – jag blir bara så himla glad<3

.

KRAM

.

.

.

11 kommentarer till “SVAR PÅ ALLA FRÅGOR

  1. Eloge till dig för att du så ärligt naket och utlämnande svarar på frågan om separation! Nu växte du mkt i mina ögon. Du har gjort ngt liknande tidigare fast med lite skruv när du berättade med en underfundig ton om hunden Ralph. Visar att bredvid lyxbruttan finns en vanlig seriös människa, toppenbra!

    1. Håller med…om man fick önska, skulle du/bloggare varva det ytliga med djupare inlägg. Jag blir liksom låg av allt det perfekta hela tiden. Får mitt liv att kännas sämre tillslut. Hör att det låter illa, men den effekten har instagram och bloggar börjat ge. Istället för feelgood blir det feel bad, just för bloggarens liv är helt magiskt 99,9% av tiden. Instagram är 100% perfektish. Vet att många känner så som jag pratat med om det. Man behöver inte lämna ut sig själv eller någon annan för att berätta likväl om en dålig dag, som allt det som är bra. Tror fler kan relatera till det livet. Å även ifrågasätta oss, varför vi bara visar upp allt som är perfekt.
      Nu slutar jag innan jag börjar låta som en repig skiva.
      Men har någon tips på lite mer blandade bloggar, både härligt yta och djuphet, tipsa gärna mig <3

  2. Kul läsning! Missade frågestunden men ser gärna lite tv-serie/bok tips i nåt/några inlägg framöver 😃
    Ha en fin kväll!

  3. Tusen tack för dina svar, så kul att läsa 🙂 . Tycker också att det var fint att du öppnade dig om separationen, vi går ju alla igenom svåra tider i livet och då är det skönt att få ta del av nån annans resa och se att det blir bra. Annars tycker jag också att de inlägg där du berättar djupare saker t.ex om din hypokondri, ångest, flygrädsla etc är intressanta, då jag lider av exakt likadana symtom själv och finner tröst i att se jag inte är ensam… Du är så inspirerande och härlig! Kram!

  4. Måste säga att du växte flera pinnhål i mina ögon! Du känns så varm & fin och månar om din fina familj & modigt av dig att berätta om separationen mellan dig & dina stora barns pappa.
    Jag fick även bra städ och plocktips tack!!! Blev impad att du till skillnad från flera andra stora bloggare inte har städhjälp varje vecka utan städar själv. Detär samma här, men vi har precis som er lejt bort fönsterputsningen & funderar på ta storstäd 2ggr/år, verkar vettigt. Roligare saker Jan man ju lägga pengarna på.

    Kram & tack för en inspirerande blogg!

  5. Läser du verkligen alla frågor? Jag behöver ju inte bry mig, men upptäckte för några år sen när jag läste din ”Om mig” att presentationen behövde uppdateras, kolla åldrarna på barnen (3 st). Och har nämnt det två gånger, nu tredje när du ändå har frågestund. Men det är bara ett tips. Tack för en fin blogg i övrigt!

  6. Hej! Du svarade var mattan kom ifrån men inte vilken modell/färg det är. Minns du vad den hette? Sedan undrar jag över adventsljusstakar. Har vita fönster med marmorkarmar och ljusgrå väggar. Vilka tycker du jag ska köpa? Behöver flera st! Har tyvärr inte lika breda fönster som dig. Ca 1 m är de. Min fråga försvann och kom inte med! : ( Kram

  7. Väldigt fint att få läsa dina svar. Jag tycker alltid det finns värme i din blogg och en enorm kärlek för din fina familj. Kanske älskar man ännu mer den lyx och den trygghet man har när man en gång förlorat den. Låt livet vara lyxigt och varmt och härligt och njut av det. Att du är lycklig med H lyser klart och tydligt. Så vackert.
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg