LOLO PACKAR FÖR NY

.

Ovan – Lolo älskade gullungen uppe på sin vind nu i eftermiddag! Oh my vad man kan tokälska sina skatter och kanske lite speciellt mycket när man ska släppa iväg dem på äventyr. Imorgon flyger nämligen Lolo med en jämnårig kompis och hennes storasyster till New York… De ska vara där ända till på måndag och hur ska mitt ängsliga mammahjärta klara det??

.

 

.

Fjortisen är cool och lugn och tycker nog att mamman är ganska fånig med alla mina tusen förmaningar. Går igenom sin stora garderob och packar lite och chit-chatar med pojkvännen och lyssnar på musik medans jag vankar av och an en våning ner haha. New York är ju faktiskt enormt! (Måste nog själv leta reda på mina flygrädsla-crazy-pills-oxascand och ta ett par. Hjälp) Tur att hon är så himla klok, medveten och har koll min tjej, det ska nog går jättebra. Och det kommer ju bli fantastiskt för dem att få uppleva den magiska staden så klart. Jag ger hennes mina allra bästa NY-upplevelsetips fast jag gissar att det blir mycket VS och sminkbutiker:) Inte klokt vad tiden går fort ändå, mitt lilla barn ska till New Yooork!

.

Nu ska jag åka iväg och handla middag här (hönsmamman har helt glömt dagens matshopping) men vi ses snart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “LOLO PACKAR FÖR NY

 1. Huu vad det låter läskigt ur mammaögon! Jag kommer ju ihåg hur man var vid tonåren, åkte som 14 åring till Kanarieöarna med en grupp och idag kan jag inte förstå hur jag klarade mig!! Och att min hönsmamma vågade släppa iväg mig! Jag kommer nog inte kåta min dotter resa ensam före hon blir myndig 🙂 men går säkert bra ändå! Hoppas hon får en fin resa och minnen för livet! ♡

 2. Ha ha jag hoppas Lolo gör allt som mamma inte vill 😉 nej då skoja bara. Det blir nog lärorikt för er båda att det drar i navelsträngen, oftast är man ju orolig bara för man vet vad man själv gjorde hi hi. Safe flight Lolo!

 3. Tipsa henne om hypade Glossier om hon gillar smink. På Lafayette St nära Canal St. Sen går dom bara Broadway upp, börja på Canal St för shopping. För goda burgare och supergod Shake, Shake Shack! Finns flera, googla karta och ta skärmdump. Hoppas hon får skoj!

 4. Härligt att du vågar låta din 14-åring flyga ensam med kompisar till NY. Tycker många (mammor) är så himla nojiga nuförtiden och vågar inte släppa sina barn. Hon kommer få jättekul och kommer växa mycket av att ta lite eget ansvar, och vilka minnen hon kommer skapa sig!

 5. Men vad har hänt med ”scrollvänligheten” på din blogg. Ser att det hänt lite med utformningen på sidan och jag upplever att det blivit jättesvårt att ta sig ner på sidan.
  Hoppas Lollo får en toppentur till stora staden!

 6. NY är ju en oerhört trygg stad nu för tiden 🙂 va kul för henne! Hom är ju för ung för clubblivet så det måste va jätteskönt 🙂
  Jag kände inget wow när jag var där, men älskade morgnarna vid 06:00 då det var tyst och lugnt och vid 16:30 då ngt hände med staden och den bullrade igång och vart så härligt levande och nu längtar jag tillbaka så mycket. Vi var där på studieresa, så jag vill åka dit med min sambo <3 och vänner igen

 7. Hahaha, känner igen denna känsla då min 15-åring kom hem & sa att hon bokat en resa för att lära sig vågsurfa i Atlanten/Portugal. Min andra dotter åkte också till Usa 14 år gammal i ter veckor med en vän (bodde hos släktingar till vännen). Efter två utlandsboenden under deras uppväxt så har de båda blivit ”Street smart” & upplever världen så ofta de får möjlighet. Jag har fått bita mig i läppen många ggr för att inte låta min rädsla & oro komma ut. Älskar ju att de vågar.

 8. Åkte till USA en hel månad (NY) som 14-åring med min 16-åriga kusin, helt själva fast vi bodde hos släktingar hela tiden. Fantastisk resa! Fast vet inte om jag skulle våga släppa iväg min dotter när hon blir 14! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *