KANELBULLAR GIVETVIS

.

Idag hämtade jag denna lilla prins (i ursöt rosa manchesterskjorta från POP – gillar verkligen rosa på pojkar) tidigt och tog med honom och storasyster Bea för en date med papsen nere på stans nyaste café uppe på Igor (tror det öppnade förra veckan) Så mysigt så. Är det kanelbullens dag också så är det ju självklart att man måste äta såna också. Eller Moje gillar inte bullar, han dricker hellre en smoothie (man kan visst smaka liite på pärlsockret men det är allt. Märkligt barn det där inte sant;)

.

.

.

Mys med morfar idag! Vi handlade böcker till barnen på Akademibokhandeln och så köpte vi med oss kanelbullar på nya Systrarna Ericsson till de som inte var med (Kunde ju inte baka egna idag som jag brukar eftersom jag fortfarande är helt utan köksmaskin buhu) Min pappa är verkligen världens snällaste pappa/morfar<3

.

.

..

På vägen hem genom Småstaden (som inte tar många minuter) så köpte vi med oss lite blommor på torget och jag knipsade av ett pics på Bea på Apotekarbron. Visst har snuttan en ursöt fuskpäls förresten? Finns på Lindex.

 

 

.

Goda bullar till mellis! Fast inte supergoda (Vågar påstå att mina hembakta nog slår Systrarnas med någon hästlängd eller två;)

.

 

Tycker ni om såna här ”jippodagar” förresten som bara blir fler och fler!? I love it! Allt som gör att man har en anledning att fira/umgås/äta gott (bidra till något) är bara underbart ju.

.

.

Nu blir det torsdagssoppa här (fast utan pannkakan ikväll – någon måtta får det ju vara även hos oss;)

.

KRAM

.

.

 

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “KANELBULLAR GIVETVIS

 1. Här har det bakats och käkats bullar så vi nästan spruckit idag jag och kidsen, sjukt gott. Massor med kanel, råsocker och smör ska det vara och lite halvdegig konsistens🤤 nam nam.
  Är ledig varje torsdag vilket passar super just såna här dagar, mysigt med bull-mellis för barnen efter skolan.

  Vilken vrålsnygg blus du har på dig förresten, vart ifrån?😍
  Själv har jag klickat hem två Morris-blusar från H&M, hoppas de är lika fina som på bilderna..

  Häftigt för Lolo att få åka till NYC! Älskar den stan, hon kommer få det super men jag förstår mamma-nerverna, wiii.

  Kram och ha en fin kväll finis

 2. Visst är det härligt med jippo-dagar. Vi behöver lite guldkant på vardagen. Idag blir det glam-blusen till jobbet…bara för att ….

 3. Döttrarna mer eller mindre tvingade mig att baka bullar igår! Italien går de ju inta att köpa ( förutom på Ikea då )!
  Min son har alltid haft rosa sedan han var liten och kör fortfarande stenhårt med den färgen! 18 år och italienare….. ( ok lite svensk oxå)
  Kram C

 4. Ska berätta en hemlis! Det går alldeles utmärkt att baka bullar utan kitchen aid!
  🤗🤫

Comments are closed.