I annonssamarbete med ELLOS

ÅRETS ADVENTSSTJÄRNA

.

Denna julstjärna i papper som nästan ser ut som fjädrar (eller lågor) har jag precis klickat hem och ska få pryda något spröjsat frostigt fönster här hemma sen i december. Men hur f i n är den inte? Går ju inte att stå emot. Heter Eldig och kommer från Watt & Veke och jag gissar att den kommer bli riktigt poppis så jag passade på att shoppa direkt innan de tar slut. (Just nu dessutom med 20% rea hos Ellos så bara att passa på liksom:)

 

 

Hello raringar!

.

.

Fy vilken ruggig dag vi har idag! Blåsigt och grått och väldigt oskönt! Hänger mest inne och sitter här i mjuka sammetssoffan (gfavvoplatsen) och dricker thé och jobbar på:)

.

Surfade nyss runt för lite julinspo för att jag, precis som så många andra, ÄLSKAR ju julen. Ååh vad mysigt det är. Gillar tom mörka november bara för att man redan då börjar ladda inför advent och allt härligt juligt (många ogillar ju november men för min del så kan man lätt ta bort januari och februari istället) Inte jättelångt kvar nu till december faktiskt. Vill ha en riktigt klassisk gammeldags skön julkänsla med lite elegant twist. Inte så mycket julprylar direkt utan mer blommor, ljus, dofter och julbakning och julmat så klart ni vet. Några julgrejer är viktiga givetvis för att skapa stämning men jag försöker gå mer och mer på kvalité och återanvända saker faktiskt. ”Mindre glitter och mer glans” kanske man kan säga att jag kör nu:)

.

.

Nu ska jag dock sluta att drömma om pudersnö, stjärnor, chokladkola och tindrande barnögon och ge mig ut i höststormen istället! Måste hinna några ärenden (jobb) innan förishämtningen här. Skynda skynda (jag är aalltid så sent ute och stressar typ jämnt. Förstår inte hur jag lyckas:)

.

KRAM

.,

..

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “ÅRETS ADVENTSSTJÄRNA

 1. Åh så fin, har precis klickat hem den. Hoppas på många härliga julinspo ifrån dig!! Trevlig kväll

 2. Har en liknande från förra året, magiskt fint dken! Älskar också julen och den närmar sig tjohoo❤️
  Kram

 3. Den va fin, men jag föredrar klassisk julstjärna 🙂 Helst en i mässing, annars en vit i papp.

 4. Så fin, jag beställde två på direkten! Längtar också efter jul och ser fram emot julinspo från dig!
  Jag känner att jag ställer såå många frågor till dig men nu undrar jag om var fötterna på bordet i porslin kommer ifrån. Är det salt- och pepparkar? Undrar även över de djupa tallrikarna du serverade risotton i. Var har du köpt dem?
  Kram från Skåne

 5. Beställde två stycken på direkten + rätt socklar som säljs för sig. Underbar julstjärna! Watt & Veke kan man alltid lita på. Varenda år kommer det någon extrasnygg julstjärna!

Comments are closed.