HÖSTLOV MED GULDKANT

.

.

Här njuter vi just nu! På ett nyrenoverat Gand Hotel i ett fantastiskt vackert Stockholm. Men ni ser ju – vår huvudstad är som en saga.

.

Bonsoir mes amis!

.

.

Åh nu har jag det inte fel alls kan jag lova mina vänner:) Befinner mig just nu i en fantastisk svit på finfint hotell och har spaat och ligger nu här i morgonrocken och sippar lite bubbel medans barnen leker i rummet brevid med sina leksaker. Mmm så mysigt så klockorna stannar. Snart ska vi beställa upp room service till deras stora glädje (och min:) så jag funderar på  vad som jag mest är sugen på. Skulle kunna stanna kvar i evigheter känns det som just nu och bara bli bortskämd och inte behöva göra någonting alls (ingen disk, ingen tvätt, ingen städ, ingen matlagning ni vet) Extremt kul och avkopplande att ha det så i ett par dagar iaf!

.

Inga har vi hänt i city på eftermiddagen och gjort NK  och shoppat porslin (SÅ fint, ni ska få se) och lunchat på Berns Asiatiska (som det fick bli hip som hap då jag bokat bord påve ett helt annat ställe men kom för sent och då var bordet taget. Så typsikt mig) Och det var ju så himla varmt och soligt och skönt här idag, hela 12 grader varmt, och samma väder ska det visst bli imorgon. Det tackar man för – inte fel alls när man ska promenera runt i stan och göra mysiga saker med liten plutt i vagnen (När brukar de sluta med vagn förresten? Kanske är dags snart. Minns ju ingenting och har en känsla av att om ingen säger åt mig vad som är rätt så kommer jag väl gå med min ”baby” i vagnen tills han börjar skolan;)

.

Ha nu en riktigt mysig kväll alla ses vi ju snaart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

20 thoughts on “HÖSTLOV MED GULDKANT

    1. Jaha? Det beror väl lite på vad man vill och behöver göra? Allt vår familj pysslar med finns inte inom en 1,5-årings gångradie, tänker att det kan bli lite begränsat. Om man inte tar bilen när man ska längre än några hundra meter, och det undviker vi helst. Vi la bort vagnen i våras har jag för mig , nu cyklar vi eller går dit vi ska. Besteg åreskutan i somras utan problem så de verkar inte ha hämmats av vagnåkning direkt…

  1. Ja huvudstaden visade sig från en fin sida idag med den klarblå himlen och sköna luften. Hade gärna stannat kvar över helgen efter att varit där över dagen på jobb.
    Det där med vagn – tror vi lät våra använda den till 3-år ca – härligt när man slipper ”dra med” men sjukt smidigt när kottarna är trötta på att gå 🙂
    Njut av Stockholm & helgen!!

  2. Min dotter är 2,5 årcoch vill aldrig åka vagn längre. I början så tog vi med oss den ”för säkerhets skull” men hon ville aldrig sitta i den så nu har vi sålt den 🙂 Sedan så tar det ju såklart lite längre tid när man går tillsammans med en liten tjej som ska undersöka ALLT på vägen men jag tycker det är charmigt och det är nog bra att låta dem upptäcka världen lit3 på egen hand istället för att bara åka i vagnen var man än ska. Man får planera tiden lite bättre bara och vara ute i goooooood tid om man har en tid att passa och lilltjejen ska med 😉

  3. Kul att få följa er när ni reser. Jag undrar vart dina snygga byxor är ifrån? Hoppas ni får mysiga dagar i Stockholm!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *