GOD MORGON FRÅN GRAND

.

100% njutning på ***** hotell den här fredagen!

.

.

Bonjour mes amis!

.

Men vilken start på denna dag vi haft! Sov som en riktig prinsessa inatt och vakande upp så där härligt  utsövd och på absolut bästa fredagshumör. Väckte skatterna (riktiga sjusovare idag) och sen var det att morna sig lite snabbt och tassa ner till frukosten på verandan, för dagen som två små söta kaniner. Och vilken frukostbuffé sen, mmm. På picsen ser ni förresten mina absoluta favoriter på alla hotellfrukostar, tar nästan alltid samma – äggröra, bacon, charkisar, grovt bröd, frukt och yoghurt. Sen blev det badkaret uppe i sviten för barnen och spaet längst ner i huset för mig och nu ska vi bege oss mot Djurgården och Grönan och alla monster! Hoppas det inte blir för läskigt bara:)

.

(Barnens onesies kommer från Lindex om någon undrar)

.

Ha nu en alldeles så där genommysig fredag vänner!

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

16 thoughts on “GOD MORGON FRÅN GRAND

 1. Varifrån kommer ditt dubbelhalsband som du har i guld. Du hade det tillsammans med den rosa/ beiga blusen från Lindex häromdagen .

 2. Mysigt vi bor just nu också på Grand,vi möttes i korridoren när du kom från Spat igår : )
  Vi var på Shakespeare in Love på Stadsteatern igår kväll.
  Blev inget spökgrönan för vår del : )
  Ska spaa idag lördag,gjorde du någon speciell behandling som du kan rekommendera?

  Tack för en trevlig och inspirerande blogg!

  /Carina Västerås

  1. Tycket det väl ett ansikte jag kände igen i korridoren haha! Åh vad mysigt med teater – avundsjuk:) Jag spaade bara och gjorde ingen behandling denna gång. Men jag har gjort deras klassiska ansiktsbehandling för några år sedan och den var magisk då:) Kraam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *