VÄRLDENS KONSTIGASTE AWAKENING

 

.

Igår fick Mojelito uppleva världens konstigaste grej – han somnade i pappas famn på hotellet och vaknade upp mitt på Grönan omgiven av massor med folk, vampyrer, zombies, gnisslande åkattraktioner, och skränande, skrikande människor. Alltså ni skulle sett hans min när han motsträvigt slog upp sina blå haha! Den sa verkligen Men vaaar har ni tagit mig??:) Han blev inte ledsen utan ja mest bara chockad (minst sagt) och väldigt skeptisk och det kan man ju verkligen förstå. Oh my vilket ställe att vakna på. Det var såå mycket folk igår på ett ordentligt Halloweenpimpat Gröna Lund och evighetslånga köer till alla attraktioner så vi gick mest runt och tittade och spelade på chokladhjul (vilket vi bara behövde göra en gång eftersom Bea vann direkt som ni ser. Kommer väl äta Center tills jag spricker nu:) och smaskade i oss våfflor, sockervadd och lunch. Och om ni ska dit idag eller imorgon med era små och om det eventuellt tycker det är lite läskigt med skräckmålade gastar som plötsligt attackerar så håll er på den första delen som är mycket lugnare, sötare och mer småbarnasanpassad (alltså jag höll på själv att nästan dö när jag vände mig om för att säga något till H och det plötsligt stod en The walking dead-zombie precis bakom och blängde på mig över hans axel utanför skräckhuset. Hu)

.

Och ikväll blir det ännu mer Halloweeeen och party med utklädnad hemma i Småstaden – i år tar den verkligen aldrig slut!;)

.

Ha nu en härlig lördag girls!

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “VÄRLDENS KONSTIGASTE AWAKENING

  1. Oj vilket uppvaknande😀🎃! Så söt han är lille killen. Vilka härliga dagar ni fick i Stockholm, och så fina bilder. Vi hamnade på Yassyragi hela familjen⛩❤️!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *