I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

VINTERFINT OCH SKÖNT FRÅN TRIUMPH

 

.

Alltså oh my vad man jag är t r ö t t just nu! Typ all energi bara – poff försvann – och det är kanske det här mörkret som gör det. Gaah. Tar Berocca och dricker juicer som en  kamel (dricker de mycket förresten?:) och försöker pigga på mig bäst jag kan. Fast jag vet vad jag behöver mest av allt (förutom SOLLJUS) och det är ju träning. En klassiker – när mörkret och kylan kommer så tappar man sugen! Har verkligen varit alldeles för lite av den varan denna höst och jag vet faktiskt inte varför det blivit så? Men saknar träningen massor nu och det är väl bara att ta tag i det I guess (Gymkortet tickar ju på som vanligt…) Var faktiskt och kikade på ett nytt gym idag som verkade suuperfint så kanske jag ska prova det. Var lite speciellt och extra och det är ju alltid kul med nytt som en lite ”träningssporre” tänker jag. Vet ju så väl att om jag bara börjar och kommer över den där seega starttröskeln så är jag ganska bra på att gå all in sen. Vill ju känna (och se) resultat – det är ju därför man tränar inte sant:)

.

.

.

Hur som helst! Alla säsonger har ju sin tjusning liksom och det bästa med vinterhalvåret är ju verkligen m y s e t. Herregud vad jag uppskattar det där att sätta på sig lite sköna loungekläder/mjuk pyjamas, tända en brasa i öppna spisen och ljus och spela musik och vara inne. Inga krav på att vara ute och göra massa sakerutan bara ”boa” haha. Sippa lite thé och kanske baka något mumsigt till fikat, se på film och kura under filten med en roman eller magasins…

.

På picsen har jag på mig en ny helt  vinterjamas från Triumph. Det är en klassisk boyfirendvariant i bomull som känns så där lätt och mjuk mot kroppen. Finns här om ni är sugna på att tassa runt i samma som jag.

.

.

.

Lite nya undies har jag också valt från Triumph! Har nästan helt gått bort från traditionella kupor faktiskt utan föredrar enkla bh:ar/toppar som inte bullar upp men ändå lyfter bysten lite om ni förstår vad jag menar. Har alltid haft ganska liten byst och nu efter fyra barn så är jag faktiskt glad över det. (Har inte helammat Trulle, Moje eller Bea särskilt länge pga av att det inte fungerade av olika anledningar men Lolo låg vid bröstet hela spädbarnstiden) Liten byst har ju blivit liite större med åren men jag har fortfarande B-kupa (75 B på denna modell) och ibland C. Hade lite komplex för dessa petita bröst när jag var yngre (då det var extremt inne med stora runda silikonbröst) och var på konsultation för en plastikoperation runt år 2000 men läkaren (en mycket förståndig kirurg  på Akademikliniken) avrådde faktiskt mig från operation och det är jag väldigt tacksam för idag. Bysten växer ju med åldern och så är det ju för de flesta men jag trivs med mina mindre mamituttar – de kommer aldrig bli stora och det är helt okej:)

.

.

.

4 barnsmamma i bara underkläderna på bloggen idag. På uppdrag och för inspiration till att hitta lite fina underkläder! Lite pinit för man är inte van med detta men ja så får det va. Don´t hate me för det. (Alla kan väl få visa armar, mage och lår – även fyrtiotaggare. Inte bara  tjugoåringarna tycker jag:)

.

Finfin bh hittar du här och matchande trosa i bästa hipstermodell hittar du här.

.

Ha nu en fin kväll nu! (Här ska det smuttas på rött och ätas lantchips och ses på Bachelor – det är ju ändå lillördag;)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

25 thoughts on “VINTERFINT OCH SKÖNT FRÅN TRIUMPH

 1. You look great after 4 children, you haven’t even got stretch marks. Keep up the good work it’s always nice to look after yourself.

 2. Och jag är så otroligt glad över att jag opererade mig från en A-kupa till en D-kupa år 2000 på bästa Viktoriakliniken. Aldrig känt mig kvinnligare än med tuttar! Ammat båda barnen 4-5 månader. Och tuttarna är nästan som år 2000. 😄

 3. Och något silikon kom inte ens på tal! Jag har världens mest naturliga hallongeletuttar som gett mig både naturligt utseende och naturlig känsla. Det bästa jag gjort i mitt liv (efter barnen förstås)!

 4. Verkligen dags att botanisera i underklädesaffärer! Jättesnygga förresten, har fastnat för blågröna och vinröda outfits undertill just nu. Härligt att se dig igen:)
  Kram

 5. Så snygg du är omg!!!!
  Vilken kropp, mindre bröst är helt klart sexigast!!
  Så smal och snygg mamma, wow!!

 6. Du är supersnygg och ser så härligt hälsosam ut! Jag undrar hur mycket du måste träna per vecka för att ha din kropp? Ni äter mycket franskt och även pasta + godsaker. Precis som hos oss, och jag är inte överviktig men skulle gärna vara mer fit och mindre ”mjuk” ! 😉 berätta gärna hur du balanserar det, är så nyfiken! kram på dej!

 7. Du är modig och vacker. Och liksom jag 40+.
  Men jag förstår att det var med självkritik du publicerade, eller jag kan tänka mig vånda.
  Det där – Vad ska alla tycka, hur mycket elaka kommentarer ska jag få.
  Men Petra, du är vacker och du har en fantastisk 40+ kropp.
  Kramar Maja Close Up Carlklint på carlklint.se

 8. Tror inte kameler dricker så ofta, för dom förvarar väl vattnet i deras pucklar? Men kan ha helt fel, men känns logiskt eftersom dom kommer från varmare ställen, där det inte finns mycket vatten. Men brukar man inte säga ”dricker som en svamp??” nä jag vet faktist inte.
  jätte fina grejer från triumph!
  http://www.caloveline.com

  1. Kameler kan gå 10 mån utan att dricka, däremot kan de också dricka upp till 100 liter på bara 5-10 minuter. FYI

 9. Du kanske ska skippa dyra gymkort ett tag och köra nån hemmaträning i stället? Finns ju massor med välproducerade grejer på Youtube, med eller utan redskap, gummiband, hantlar etc. Vintermånaderna är soffpotatismånader, men jag har tänkt att så får det vara. Jag försöker vara ute och gå raskt minst 10 000 steg om dagen och så kör jag Yoga with Adriene på fjärde året. Kolla, så trevlig:) Lycka till med ambitionerna, vad det än blir:)

 10. Äsch, varför skulle någon hata? Om dina barn och din man tycker det är okey att du exponerar dig i underkläder är det väl bara att köra. Tror heller inte folk orkar bry sig. Finns så mycket annat förfärande och viktigt att lägga sin energi på.

Comments are closed.