EN SÅN DÄR MAXDAG

.

Todeloooo mina bloggisar!

.

Men sorry för vilken dålig bloggerska jag varit denna vecka!! Gaaah. Har ingen bättre ursäkter än fullt upp + kommit hem  sent + mörkt som natten redan vid 16 så man inte kan fota. Nope vinterhalvåret är inte bloggarens favvoperiod pga ljusbrist – inget ljus inga fina pics ni vet! Men kanske bättre med lite dåliga bilder än inga alls?:)

.

Igår hade vi i alla fall ett par familjer över på middag och det blev som alltid såå trevligt med gott vin och så sent i säng så jag är ordentligt seg denna lördag kan jag lova. Vill bara ligga is soffan och lyssna på skön musik och softa men det går lite så där med småbarn..

.

.

 

.

Vad gör man för att piggna på sig? Jo man äter! Är jag krasslig eller trött så måste jag äta typ massor, så har jag alltid varit haha. Och den bästa bästa hangover-maten är ju MAX, oh my vad mumsigt det är med mat därifrån ibland. Skickade ut H i regnet för att åka och köpa och som vanligt tog jag Hallouimiburgaren, Creolfriesen, Chili cheese, Mozzarellasticks och Bbq-sås. Japp jag mumsade i mig aallt på bilden. Skrev jag att jag var hungrig?

.

.

.

Här ligger jag och softar i vardagsrummet och läser magasins lyssnar på Soul Coffee (playlist på Spotify) Brasan tänd och det är mysigt värre kan jag lova. Perfekt sysselsättning idag.

.

 

.

Har ni testat dessa tunna Creolfries med smält cheddar, hackad rödlök och jalapenos? Vet att jag tjatat om den tidigare här på HoP med det är det godaste som finns i snabbmat. Ni måste prova om ni inte gjort det:)

.

 

.

Småpluttarna sitter på min arbetsplats och spelar Bollibompaspel. Bea är en sån söt snäll storasyster som alltid är go mot lillebror. Så fint att se dem tillsammans och Moje avgudar Bea<3

.

.

.

Var nere på Nweport i veckan och köpte detta Cire Trudondoftljus som verkligen doftar yummie! Inte det billigaste kanske men det doftar verkligen lyxigt och brinner länge. Älskar fina doftljus, gör så mycket för den där ”hemkänslan” ni vet:)

.

.

Nu ska jag kolla vad mina stora skatter vill mig för det plingar i ajfånen här! Alla tre har gått ner på stan för att shoppa lite fardsgaspresenter gullisarna. (Hoppas de håller samlas bara;)

.

.

Ha nu en mysig fortsättning på lördagen!

.

KRAM

.

.

.

 

7 kommentarer till “EN SÅN DÄR MAXDAG

  1. Hangover och småbarn? Kunde i vanliga fall ha renderat lite tycka-synd-om.
    Men med det huset, de barnen, den maken och den maten? Nope! Have a great day, sweatie! 💝🙃💝

  2. MAX är bara såååå gott! Vilken skön outfit du ser ut att ha. Kram till dig denna regngråa lördag❤️

  3. Åh vad jag gillar dig! Har följt dig så många år (minns inte när jag sladdade in här första gången – av en slump tror jag – annan historia…) och du inspirerar mig, vi är nog väldugt olika men du har enligt mig så bra blogg och ger mig inspiration till mkt. Nåväl, det jag skulle komma till är att jag älskar dessa inlägg som ovan. Ditt ärliga raks vardagliga du!! Vem har inte hangover en lördag då och då efter en trevlig, underbar kväll med vänner som man tycker så mkt om och som ger en energi?! Jag vill också äta MAX-mat då!!! Givet!!
    Tack för att du är du Petra och för all inspo och allt du ger oss läsare dag efter dag, år efter år! Du är fantastisk! Så från djupet av mitt hjärta -TACK! <3

    Kramar!

  4. Mysigt ni har det i höstrusket! Blev så sugen på max nu! Får man fråga var den härlig mattan i vardagsrummet (under soffan som du ligger i) kommer från och vad färgen heter? Tack snälla på förhand! KRAM och fortsatt trevlig helg!

  5. Hej !
    Karin mattan kommer från Zandvoort i Sickla är 3X4 m och heter NTK men är några år.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg