FARS DAG IDAG!

 

.

Dagens började så här – inte fel alls:)

.

.

Bonsoir snyggingar!

.

.

Yes idag kickade jag och skatterna igång söndagen med att fixa lite extra mysig frukost i matsalen. Tårta blev det också (givetvis) och husets pappa låg och sov i sängen och vi andra laddade en våning ner för fars-dag-firande för det är k l a r t att man ska fira världens bästa pappa och bonuspappa ordentligt. Sen gick vi upp och sjöng och uppvaktade med presenter och pussar och kramar på sängkanten! En yrvaken men mycket glad pappa var det:)

.

.

.

Dagens två finaste –  min egna paps och barnens pappa. Tänk att jag har lyckan att dessa två otroligt omtänksamma i mitt liv<3

.

.

.

Först tog vi en sväng på stan och åt lite lunch och sen hem till mina föräldrar för att fira pappa/morfar och fika och mysa och äta ännu mer tårta – mums!

.

.

Nu har vi landat hemma igen och det är söndagskväll och det betyder film och pizzatime. Brukar bli från Misto (italienaren nere på stan) som vi tycker har riktigt bra pizzor. Mmm Balanzone med vitlökssås, så himla gott. Men det kanske är någon Småstadsbo som har tips på någon annan pizzeria som är ännu bättre? Tipsa gärna i såna fall:)

.

Ha nu en mysig kväll vänner så ses vi imorgon igen!

..

.

KRAM

,

,

,

6 kommentarer till “FARS DAG IDAG!

  1. Alltså dina föräldrar har såååååå snyggt hemma. Jag hoppas deras hem dyker upp i Sköna Hem eller Residence. Helt smashing!!

  2. Jag har varit i västerås en gång. Då åt jag den godaste pizzan i mitt liv! Den pizzerian låg som i en glasgång högt över en väg.. minns inte vad den hette. Men attans så god den pizzan var! Jag åt en vegetariana tror jag. 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg