I annonssamarbete med BABYSHOP

MAURITS MIN LILLA SOLSTRÅLE

.

Åh vad gör man när vädret är som det är och inte solen syns till – jo man hänger med ett litet sunshine! Låter minstingen vara ledig (han var lite hängig igår kväll så det bestämdes då men nu verkar han må hur bra som helst igen) och gå ner till Svartån och till lekparken där. Idag var Moje så söt så jag bara ville bita honom i hans runda kinder (man får ju inte men ni vet när ens barn är så där tokgulliga ibland så man bara vill nypa dem stenhårt:) I ny megacool outfit från Babyshop.

.

.

.

Söta men ändå coola, snygga men ändå tuffa, fina bra pojkkläder är inte det lättaste att hitta. Iaf över två-årsåldern. Jo det har blivit myycket bättre men fortfarande så leder flicksidan i butikerna ordentligt. Jag gillar när det är klassiskt utan att bli för präktigt och liten-pojke-tufft utan massa galna tryck och konstiga färger (som orangea och gult tillsammans med svart och stora tryck. Varför många märken såna kombinationer? Eller dessa jättetryck.  Jag vill iaf inte Moje ska se ut som en Aik:are med en stor grävskopa eller ett monster på magen:)

.

Nu vet jag var jag ska söka efter fina pojkkläder och hittar det jag vill ha till honom (men många av de stora kedjorna har tyvärr inte det jag önskar och säkert vad många andra mammor/pappor önskar köpa till barnen)

 

.

Moje i farten i parken!

.

Finfin Timberlandvinterjacka med päls och luva hittar ni här

Sjal från Molo hittar ni här

Basker (alltså jag smäller av vad gulligt det är med basker på pojkar och flickor) Molo hittar ni här

Gröna mjukisbyxor med skönt grenhäng från Molo hittar ni här

Vinterskor från Bisgaard (bästa kvalitetsskorna) hittar ni här

.

Alla dessa kläder och det mesta av det jag hittar till Moje (och Bea) hittar ni på Babyshop. En fantastiskt fin bra barnbutik på nätet med ett jättestort sortiment (till hon, han och hen) med det mesta  till barn. Stort gilla på den.

 

 

.

Sen tog jag min prins och gick förbi slottet (som vi passerar varje dag då Mojes förskola ligger precis granne med det) och gick den lilla biten hem igen uppför backen och till våra gata i stan (Vi bor liksom uppe på ett litet berg)

.

.

Nu ska jag laga lunch här och det blir det som alla mina barn har älskat – blodpudding. Men är inte det väldigt konstigt att de gillar just det?? Hur märklig rätt som helst ju. Blod, svart, sjuk, mysko och smakar pepparkaksdeg. (och det är så klart absolut inget fel på dem som gillar blodpudding)

.

.

KRAM

.

.

.

29 kommentarer till “MAURITS MIN LILLA SOLSTRÅLE

  1. Han är jättefin, vilken goding! Bara en liten fundering angående den fina sjalen, det är inte så lämpligt med halsdukar på barn i den åldern, särskilt inte på lekplatser där de kan fastna med risk att det kan gå illa. Jag vill inte måla nån på väggen, men ändå nämna det. Men du har rätt, han är verkligen supersöt och fin!!!

    1. Jag håller med er Käthe och Angelica L…superfina kläder och söt liten gosse men ack så opraktiska kläder och sjal är ju livsfarligt att ha på en lekplats. Barn skall kunna röra sig och leka och inte gå omkring och kännas uppstoppad

      1. Att inte ha örnkoll på en tvååring i lekparken är så mycket farligare än att klä på dem halsduk och kort jacka. Det GÅR inte att släppa dom med blicken med risk för att dom plötsligt inte är kvar på lekplatsen. Har man barnet under ständig uppsyn är det ju ändå inte farligt med halsduk. Om man har råd och lust kan man väl få unna sig lyxen att ha en uppsättning fina och mindre praktiska ytterplagg att använda när barnet inte är på förskolan.

        1. Till Lina – Exakt precis så är det. Släpper inte den där lilla parveln ur sikte 1 sekund ute och definitivt inte när vi som då är mitt i stan bland busar, bussar, bilar, cyklar och vattendrag.

  2. Alltså jag dööör så fin han är och vilken fantastisk outfit, mitt minsta barnbarn som heter Henry och är 14 månader, blond som Moje men tyvärr bpr han i Singapore så han behöver inte dessa godsaker, Babyshop är superbra köpte fina kläder till honom i somras när vi fick träffa honom i Antibes ha en fortsatt fin dag önskar damen i Luleå

  3. Jeg synes norske merker som Gullkorndesign og Memini har utrolig mye fint til gutt! Hilsen norsk leser 😊

  4. Faktist livsfarligt med sjalen och väldigt opraktiskt med kort vinterjacka på småbarn. Visst ska barnkläder vara snygga men framförallt funktionella!

  5. Fast det där stämmer ju inte. Gå in på kappah och Cubus tex så har de superfina killkläder i snygga färger och former som varken har konstiga mönster, skrikiga färger eller tryck. Tro mig. Till och med po.p. Försöker sig på med sobra färger eftersom att Newbie är de mest sålda kläderna i Sverige. Det är ingen som vill att ens unge ser ut som ett stoppljus.

    1. Newbie är bra och har så mycket fint till småbarn. Men när pojkarna blir äldre så är det mest bara farfraströjor och murarskjortor och blir väldigt ”Emil”. Pop köper vi mycket på och har alltid gjort men de har väldigt mycket onödiga tryck enligt min smak (blir bara mer och mer?) Gillar hellre det klassiska randiga faktiskt. Cubus har jag ingen stenkoll på men de har väl jättemycket tryck? Eller så har jag varit på fel Cubus kanske:/

  6. Åh vad söööt o så dessa goa kinder. Vill oxå nypa – undra varför man vill det egentligen?

  7. Tycker kedjorna har mycket klassiskt och fint. I början på 2000 talet när jag fick min son var det mer tryck och färger men det har ju ändrats. I dag har varje kedja sin klassiska kollektionsdel tycker jag Tycker ändå att det är kul för barnen att det finns kläder med tryck, om de tex gillar grävskopor är lyckan total för ett barn att få ha en sån tröja på sig just för att de själva tycker det är fint, även om vi vuxna skulle välja andra kläder.

  8. Så söt liten Moje. Ett litet tips Milk copenhagens barnkläder är också jättefina och har en fantastisk kvalit’e. Ha en fin dag!

  9. Ängsliga föräldrar som lägger så väldigt stor vikt kring småbarnens klädsel, enligt min mening. Mami’s av idag, som är så ängsliga för vad andra mami’s ska tycka o tänka. Vad hände med helt o rent? Och praktiskt?

    1. Håller helt med! Who cares… Mina barn (7 & 9)skulle aldrig kunnat gått omkring i såna kläder en höstdag, dom lekte (leker än) då dom kommer utomhus. Klättrar i träd, hoppar i pölar, samlar saker, bygger mm. Men så bor vi på landet och där slipper man bry sig om vilket märke barnen har. Helt, rent (kanske inte alltid, men i fem minuter), reflexvästar och PRAKTISKT. Men, vi lever ju alla på olika sätt, så var och en gör som det passar dom

    2. Det KAN vara så att många tycket det är roligt att klä barnen i kläder också. Inte en nödvändighet som håller dem varma och rena ..

  10. Men Herregud! Att du orkar Petra! Ständigt höra dessa moraltanter. Är själv farmor till en 3-årig tjej,älskar att köpa tuffa och snygga kläder till henne.Är man själv intresserad av kläder så köper man väl inte vad som helst.Vad är det för fel på en kort jacka?! Ett par överdragsbyxor i vinter så är det fixat. Hurra för din goda smak vad gäller både kläder och inredning! Trogen följare och estet.

    1. Med det sagt så betyder det inte att man klär sina barn ”hur som helst”. Hälsningar från en annan ”estet”

  11. Han är verkligen urfin er lilla stora kille!

    Undrar vart era golvlampor i vardagsrummet kommer ifrån, de ni har två av med arm.

  12. Vilket charmtroll han är er lilla kille, o kläderna är snygga oxå! Tack för en härlig blogg.

  13. Vi tröttnade och drog till Mauritius kan varmt rekommenderas i november, så kommer man hem lagom till advent ♥️😀

      1. Det tror jag inte Å menar, man sparar o söker semester så att man kan åka dit man önskar precis så går det tilli de flestas liv

  14. Mina barn har sedan tidig ålder haft ganska bestämda åsikter vad de ska ha på sig. Har aldrig fått klä dem i kläder som vuxna tycker är fint (som ibland kan se lite vuxet ut för barnen själva) När de är små gillar de ofta glitter, tryck och bekväma kläder. Är ändå väldigt glad att de haft sin egen vilja för tids nog blir man vuxen och anpassar sig till den tråkiga normen. Dessutom har de inte förrän i 15-årsåldern börjat bry sig om märkeskläder vilket jag är väldigt stolt över att de stått emot. Det var min syn på saken 😊 Din pojke är väldigt söt oavsett kläder.

  15. Instämmer helt! Min dotter älskade pojkkläder och så fick det bli 🙂 Tycker det är urcharmigt där man ser att barnen valt kläder själva och det kan vara si och så med matchandet av färger!

    1. Äsch det där är ju en trend! När man är i vissa områden (*harkel* typ väldigt ofta söder och på Gotalndsbåten) så ser man maassor med hipsterföäldrar och urgulliga barn med crazy-daisy-outfits. Jag lovar att föräldrarna stösslar ute perfekta mich-mach kläder så att det blir så där sött knasigt och ”jag har valt själv gulligt”.Köper det icke!!:):)

      Skulle Moje välja själv så skulle det bli skor på fel fot och en tröja upp och ner i bästa fall.

      Låt alla föräldrar få göra som de vill med sina barn. Så länge de är snälla

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg