I annonssamarbete med WARNER MUSIC

DINNER MED BUBLÉ

.

Det finns väl inget i hela världen som är så härligt och så mysigt som en middag hemma med god mat och skön musik. Det är iaf mitt allra bästa. Laga något riktigt gott och så bjuda vänner, familjen eller bara älsklingen på det man fixat i ordning. Tända ljus, duka fint och så sätta på bra musik med rätt stämning. Lyssnar nästan alltid på musik på Sonossytemet hemma och är nog ganska är ordentligt intresserad faktiskt. Gillar allra möjliga stilar och genrer men när det gäller en mysig middag så vill jag ha lena mjuka toner, gärna soul, jazz, r&b eller old school och american songbook. Michael Bublé, en riktig middagsfavvo, har precis släppt ett nytt album – love – som är den perfekta middagsmusiken Lyssna bara på feelgoodpärlan Love you anymore..

 

 

.

Saffran och vitlöksdoftande pasta, ett glas Chateauneuf-du-Pape, älskling och Michael Bublé i högtalarna. Blir inte mysigare<3

.

.

Nu finns det även en riktigt matig perfekt playlist med Michael Bublé på Spotify. Med låtar från nya albumet och godingar som Home och Everything mfl. Du hittar den här och listan är ju helt perfekt nu innan man går all in på julmusiken:)

.

.

Detta var dagens musiktips mina vänner!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “DINNER MED BUBLÉ

  1. Newport men de är tyvärr slutsålda😟Har själv letat som en galning och när jag äntligen fann dem var de slutsålda.

  2. Googla! Det gjorde jag och de finns på ett par ställen minns dock inte namnet. Själv fick jag hjälp av Newport , fanns i annan stad som skickades hit. Men det var ju ett tag sedan. Hoppas du får tag på dem!

 1. Jag är imponerad av att du får till så snygga bilder i det mörker som råder nu. Det gäller verkligen att fotografera mitt på dagen för att få ljus.
  Mysig middag, man vill ju bara slå sig ner och njuta 🙂

  /Sandra http://kojatillslott.se

 2. Åh så mysigt och tack för musiktipset! Jag tar också gärna receptet!
  Kram från Anna i Skåne

 3. Ser väldans gott ut! Borde nästan vara tvingande att bifoga recept till sådana lockande matbilder….. 😉

Comments are closed.